Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny tényleg nem...

Drugs Bunny tényleg nem érdekel már senkit, vagy miért tűnt el?

Figyelt kérdés

Régen ő volt az atyaúristen a gyakorin is testépítő kategóriában. Manapság a többség meg inkább gúnyolódik rajta, ami valamilyen szinten érthető, őszintén szólva én sose tartottam sokra.

Most ránéztem a bodybuilder.hura, és 1 éve nem volt új bejegyzés. Az edző válaszolban jó, ha 3-4 havonta válaszol egy-egy kérdésre, bár múltkor is a volt feleségét (?) szidta oldalakon keresztül őrjöngve. a BB rádió is úgy tűnik, hogy megszűnt, új audioblogot sem látok.

Nem tudom, foglalkozik-e még testépítéssel, vagy miből él most, de érdekel, hogy miért hagyott abba szinte mindent.

2022. jan. 24. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Drugs Bunny egy mém. Nem volt soha sem komoly tényező a hozzáértés szempontjából. Az elmúlt 10 évben viszont rengeteg "megmondó ember" lépett porondra a testépitő témakörben a YouTube, Insta, Tiktok és hasonló felületeknek hàla. Így már nehezebb kiemelni egyetlen személyt.
okt. 31. 19:04
 62/64 anonim ***** válasza:

Csak nem értem mit akar ez a vén fa$?

Ez testépő volt valamikor? Vagy valami edzőtermi celeb?

Mert nem látszik rajta,de okoskodni azt tud!

nov. 1. 13:57
 63/64 anonim ***** válasza:

Magyarország egyik legrégebbi online testépítő magazinjának és az ahhoz tartozó webáruháznak mondhatni média felelőse, videósa, publicistája volt.

Sokan még a májkrémes-vajas zsömlét kenegették és ették babapiskótával, amikor ő és a kortárs haverjai már testépítő étrendről és vitamin bevitelről írtak. Azért van egy 20 év tapasztalata a témában, ha nem több.

Ő alapvetően backoffice ember, frontoffice, megmondó jellegekkel.

Azért vigyázzunk az ilyen vén f*sz kijelentésekkel!

Sokan a low bites megmondó stílusa miatt nem kedvelik, ami azért alakult ki nála, mert korábban iszonyú sok hülye kérdést kapott és igazából a mai napig össze-vissza vannak keveredve az emberek és képtelenek megállapítani, mi a divat étkezés, mi a kamu tudományosság és mi az, ami pragmatikusan értelmes.

A csirkerizs téma szerintem hétköznapi ember számára már totál idejemúlt, de ezt ő is többször felvetette itt-ott.

Nem testépítő és sose volt az. A munkája, hogy a testépítéssel foglalkozik szervezés szinten, média szinten, írás szinten.

Más karakter, mint Norbi, akit divat lett fikázni a stílusa miatt, de párhuzamot lehet vonni annyiban, hogy ő is évtizedekkel ezelőtt azzal foglalkozott, hogy az embereknek hogyan tud jót tenni a lefogyasztásukkal, helyes étrenddel, stb. Persze ebből bizniszt is csinált.

Érdemes vigyázni mai gyerekként/fiatalként a megítélésükkel, mert nem tudni, hogy pl. ami ma Magyarországon egészséges életmód / gyúrás / étkezés témában evidenciának számít, azoknak az alapjait nem éppen ők tették-e le.

nov. 1. 22:23
 64/64 anonim ***** válasza:
Voltak jó gondolatai is bunny-nak, sokat tett azért, hogy népszerűsítse itthon a testépítést és alapvetően, egy empatikus ember ő, de azzal a stílussal, amit előadott és elkezdték majmolni az emberek, legalább annyit ártott is a testépítésnak, mint hozzátett. Hála Istennek, manapság már nagy néhány középkorú férfi nyomja mai napi a Stílusát, pl, Nyakas Sanyin mai napig megfigyelhető ez a stílus, bár ő, legalább hasznos információkkal szolgál, Bunnya-val ellentétben, aki évekig tévútra vezette az embereket edzés terén.
jan. 2. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!