Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny tényleg nem...

Drugs Bunny tényleg nem érdekel már senkit, vagy miért tűnt el?

Figyelt kérdés

Régen ő volt az atyaúristen a gyakorin is testépítő kategóriában. Manapság a többség meg inkább gúnyolódik rajta, ami valamilyen szinten érthető, őszintén szólva én sose tartottam sokra.

Most ránéztem a bodybuilder.hura, és 1 éve nem volt új bejegyzés. Az edző válaszolban jó, ha 3-4 havonta válaszol egy-egy kérdésre, bár múltkor is a volt feleségét (?) szidta oldalakon keresztül őrjöngve. a BB rádió is úgy tűnik, hogy megszűnt, új audioblogot sem látok.

Nem tudom, foglalkozik-e még testépítéssel, vagy miből él most, de érdekel, hogy miért hagyott abba szinte mindent.

2022. jan. 24. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
link?
2022. máj. 16. 09:28
 32/64 anonim ***** válasza:
Szerintem is “ápolgatja” Zsanettet, de hát jól teszi.
2022. máj. 16. 12:20
 33/64 anonim ***** válasza:
Ki-ki döntse el, hogy keféli-e, vagy csak a volt asszonyát akarja vele idegesíteni: https://www.youtube.com/watch?v=CuV_lr3iGFE
2022. máj. 17. 03:31
 34/64 A kérdező kommentje:

33:

belehallgattom, de csak úgy bírtam, h folyton beletekertem, annyira unalmas kínos és idejétmúlt.

2022ben tele van a youtube jobbnál jobb gyúrós jutuberekkel, Bunnyék arról beszélnek, h melyik testépítő nem tud pózolni :D az sem százas, akinek ez még érdekes.

azt meg hagyjuk is, mennyire szánalmas, h vki 50 évesen nem tud normálisan viselkedni. flörtöl, üzenget a volt barátnőjének. rém kínos az egész.

2022. máj. 17. 14:38
 35/64 anonim ***** válasza:

igen, végetelnól ostóba és idejét múlott.

nagyon tipor, hogy releváns maradjon, de bárki 3-nál több agysejttel unalmasnak találja.

2022. máj. 17. 18:24
 36/64 anonim ***** válasza:
Nem tud az kövér gyerek semmit.
2022. máj. 19. 11:15
 37/64 anonim ***** válasza:

ostoba az biztos

írni sem tud helyesen meg és is arra veri magát

meg utálja a social mediat

de posztolta a gyerekét twitteren

képmutató kövér öreg pocok

2022. máj. 19. 14:25
 38/64 A kérdező kommentje:

37:

ezen akkorát röhögtem anno :D folyamatosan szidta a fészen pózoló embereket, miközben twitteren megosztotta, mit evett, meg felrakott motoron pózolós képeket.

2022. máj. 19. 15:26
 39/64 anonim ***** válasza:
67%

teljesen állszent.

kitalálta a dagadék, hogy azért használta a twittert mert nem akar saját feedet az oldalára. 100 ingyenes wp plugin tudja ezt a funkciót. igazi nyomi.

egyébként testépítés kérdésekben is 90-es évekbeli broscience faszágpkat beszél. fogalma nincs a modern sporttudományról. videót se tud vágni.

egy igazi életképtelen, fogyi.

2022. máj. 19. 17:23
 40/64 anonim ***** válasza:
Azért maradjunk annyiban, hogy a mai Tari Ádámkák és Három Harmadkák is mondanak nettó baromságokat, valamint ők tényleg ezek a b–zis stílusú megmondó emberkék. Persze ettől még Bunny ugyanúgy egy kókler.
2022. okt. 30. 22:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!