Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny tényleg nem...

Drugs Bunny tényleg nem érdekel már senkit, vagy miért tűnt el?

Figyelt kérdés

Régen ő volt az atyaúristen a gyakorin is testépítő kategóriában. Manapság a többség meg inkább gúnyolódik rajta, ami valamilyen szinten érthető, őszintén szólva én sose tartottam sokra.

Most ránéztem a bodybuilder.hura, és 1 éve nem volt új bejegyzés. Az edző válaszolban jó, ha 3-4 havonta válaszol egy-egy kérdésre, bár múltkor is a volt feleségét (?) szidta oldalakon keresztül őrjöngve. a BB rádió is úgy tűnik, hogy megszűnt, új audioblogot sem látok.

Nem tudom, foglalkozik-e még testépítéssel, vagy miből él most, de érdekel, hogy miért hagyott abba szinte mindent.

2022. jan. 24. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
17%

Tudod mi a szánalmas? Hogy erre fordítasz energiát.

Szidod, oltod ahol lehet, közben pedig lesed, hogy működik-e az ev.hu vagy hol publikál valamit

Rajongója vagy, még azt is megkockáztatom, hogy szerelmes vagy belé 😂

Én is szánalmas vagyok, mert reagálok erre a szánalmas vergődésre amit itt műveltek, ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynám, ahogy nektek is kellen bunnyt, nem pedig itt vinnyogni.

2022. jan. 31. 20:06
 22/64 anonim ***** válasza:
83%

Drugs Bunny csak az ilyen 13 éveseknek tud osztani észt.

Amúgy evvel a tápkiegmániájával egyenesen vicces.

Meg a nagy dumája,hogy neki az edzes már semmi újat nem tud adni,mert ő már olyan szinteket elért,hogy mindent tud.De amúgy pillanat alatt kigyúrhatná magát,de minek.(azért néz ugy ki mint egy zsak xar)

Túl unalmas ez az edzés már!

Ő már mítosz !!

:DD

2022. jan. 31. 21:05
 23/64 anonim ***** válasza:
80%
Lassan felébredhetne, mert itt a kampányhajrá. Ilyenkor szokott a Fidesz mellett - "jó, persze, szar, meg lopnak, de még mindig jobb, mint a b*zipropaganda meg transzgender budik" - kampányolni.
2022. márc. 25. 23:40
 24/64 A kérdező kommentje:

23/23

hál istennek idén megkímélt minket ettől. pár éve vki bemásolta ide az agymenéseit még az előző ciklusból:

"azért jó a fidesz, mert sok hidat épített," és " inkább a fidesz, mint a kalifátus" :D

a pali úgy megette a kormánypropagandát, mint borsodi félanalfabéta vénasszony.

rajta nagyon látszik, h még érettségije sincs, alig ért vmit az ország/világ dolgaiból.

2022. ápr. 22. 14:21
 25/64 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi van már Bunnyval? Hogy halad a gyerekelhelyézi pere? Legutóbb azt mesélte, hogy hülyítik a gyerekét (gondolom, fosik, hogy nemváltó műtétre kötelezik).
2022. ápr. 22. 23:52
 26/64 anonim ***** válasza:
100%
Drugs Bunny nemvaltó műtéten esett át?
2022. ápr. 23. 06:23
 27/64 A kérdező kommentje:

25:

Visszatért a BB rádió, csak a Shop builder youtube oldalán. És ahogy látom, csak testépítéssel foglalkozik.

2022. máj. 3. 03:29
 28/64 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy mennyire nem érdekel 😂

Naponta lesed hol fingja éppen el magát. Szép dolog a szerelem de ez már túlzás 😂

2022. máj. 3. 05:54
 29/64 anonim ***** válasza:
nagyon ostoba. olyan primitív, tanulatlan, dagadt és értelmetlen, hogy azt nehéz felfogni.
2022. máj. 15. 19:01
 30/64 anonim ***** válasza:
Bunny akkor most együtt van Pazsák Zsanettel? Nagyon cukiskodva flörtöl vele a rádióban. No meg szépeket üzenget a volt "nejének".
2022. máj. 16. 02:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!