Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny tényleg nem...

Drugs Bunny tényleg nem érdekel már senkit, vagy miért tűnt el?

Figyelt kérdés

Régen ő volt az atyaúristen a gyakorin is testépítő kategóriában. Manapság a többség meg inkább gúnyolódik rajta, ami valamilyen szinten érthető, őszintén szólva én sose tartottam sokra.

Most ránéztem a bodybuilder.hura, és 1 éve nem volt új bejegyzés. Az edző válaszolban jó, ha 3-4 havonta válaszol egy-egy kérdésre, bár múltkor is a volt feleségét (?) szidta oldalakon keresztül őrjöngve. a BB rádió is úgy tűnik, hogy megszűnt, új audioblogot sem látok.

Nem tudom, foglalkozik-e még testépítéssel, vagy miből él most, de érdekel, hogy miért hagyott abba szinte mindent.

2022. jan. 24. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
46%

Bunny azért szidta a facebookot mert a nője volt rákattanva (a facebookra) oda posztolgatta ki magát amire verte a nyálát a nép és hosszú távon részben ez vezetett a megcsaláshoz is.

Amúgy pedig ebből él, valószínűleg ő se tudja komolyan venni amikor fehérjeszeletekről kell áradoznia de ez van. Legtöbb dologban én se értek egyet vele de a BB rádiókon tudtam nevetni, a leggyakoribb vendég, Hurka pedig jó fej.

2022. jan. 24. 20:37
 12/64 anonim ***** válasza:
68%
Nem úgy volt, hogy utálja a faszbukot? :D
2022. jan. 24. 23:43
 13/64 A kérdező kommentje:

12:

Dehogynem. Régen is mindig szidta azokat, akik a faceen feszítenek meg mutogatják magukat. Mert "kifelé" élnek.

És közben mindent elmondott magáról audioblogban, meg Twitteren pont úgy feszített, mint azok, akiket kritizált.

Sztem a barátnôs dolog csak rátett egy lapáttal.

2022. jan. 25. 03:51
 14/64 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon gáz vagy kérdező, de tényleg 😁
2022. jan. 26. 05:35
 15/64 anonim ***** válasza:
62%
Videói alapján, egy sötét bunkó az a pali.
2022. jan. 26. 07:39
 16/64 anonim ***** válasza:
65%
Ki az a truks buny?
2022. jan. 27. 09:55
 17/64 anonim ***** válasza:
62%
Szánalmasan vergődik, tápkiegeket reklámoz Tóth Danival, azzal hülyítve a népet, hogy Dani azokTÓL nőtt meg.
2022. jan. 31. 16:45
 18/64 anonim ***** válasza:
Utolsó ne legyél már ilyen végtelenül ostoba 😂
2022. jan. 31. 18:13
 19/64 A kérdező kommentje:

17/18

mondjuk ezt vhol meg tudom érteni..

Drugs Bunny semmihez nem ért, csak a bullshithez, meg tudja az alapokat edzés témában. tudtommal még angolul sem tud normálisan.

így ha nem akar árufeltöltőnek vagy gyármi melósnak menni, muszáj még 10-15 ökörködnie a szinte semmit nem érő táplálékkiegészítőkkel.

2022. jan. 31. 19:45
 20/64 A kérdező kommentje:
*gyári
2022. jan. 31. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!