Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki használ(t) kreatint,...

Aki használ(t) kreatint, észrevette valamilyen hatását?

Figyelt kérdés

Nem a kuatátoskra stb.-re vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra.

Gondolkozom, hogy veszek, de csak fél éve edzek szóval nem tudom megérné-e.

2022. jan. 21. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 éve kipróbáltam én is, miután elkezdtem szedni úgy éreztem, hogy jobban fejlődöm tőle. Kb fél éve hagytam abba, semmi változást nem érzek, hogy gyengébb lettem volna, az edzés ugyanúgy megy és fokozatosan fejlődöm. Szóval passz, sokan mondják, hogy ad egy 10-15%-ot, meg töltés se kell és nem muszáj szüneteket tartani. Az emberek többségénél használ, az elején én is úgy voltam vele, hogy tényleg jó kiegészítő, aztán mióta nem tolom semmi visszaesés nem történt. Annyi, hogy ha szeded több vizet kell innod, rakd bele az edzés utáni turmixba és kész. Kezdőknek amúgy nem nagyon szokták javasolni, de a te döntésed.
2022. jan. 21. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy kb 1 hét után már érződött valami. Később fáradtam el, jobban bírtam az edzéseket. Pl fekvenyomásnál az utolsó sorozatban pár ismétléssel több ment, mint korábban (pl korábban 10 ismétlés már bukás volt, helyette ment 13-14 ismétlés).

Nem tudom, hogy most ez csak placebo volt-e vagy sem, de nem is igazán érdekel. Nekem valamit használt, szóval az eredmény a fontos.

Fél év edzés után viszont szerintem még teljesen felesleges, mert így is gyorsan fejlődsz (ha nem, akkor valamit rosszul csinálsz). Várj még vele egy 2-3 évet, mert több értelme lesz, jobban értékelni fogod majd azt a kis pluszt, amit hozzáadhat.

2022. jan. 21. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Az első két hétben úgy éreztem magam tőle, mint egy gőzmozdony, de aztán (a kúra folytatása mellett) fokozatosan elmúlt ez az érzés.
2022. jan. 21. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Regen meg kiprobalgattam ilyesmiket kezdokent, de csak penzkidobas.
2022. jan. 22. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, kb 10-15% erőt adott, állóképességet nem változtatta jelentősen (persze ha nem növelem a súlyt többször ki tudnám nyomni). érdemes kipróbálni, nagyon olcsó, nem vesztesz vele semmit.
2022. jan. 22. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Soha semmit, de több ismerősnek jó volt.
2022. jan. 22. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én igen, durván hozott erőt 3 hó alatt
2022. jan. 24. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!