Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő edzést is lehet osztani?

Kezdő edzést is lehet osztani?

Figyelt kérdés
6 edzés lenne így egy héten, 3 az A-ból és 3 a B-ből
2022. jan. 18. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem biztos, hogy érdemes. De a te dolgod.
2022. jan. 18. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdők sűrűn beleesnek ebbe a hibába, hogy azt hiszik, ha rommá edzik magukat, akkor jobban fejlődnek. Heti 4 edzés bőven elég, 2 A nap, 2 B nap. Lehet osztani, de full kezdőként a teljes testes edzést szokták csinálni pár hónapig.
2022. jan. 18. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát 6 edzés egy héten full kezdőként szerintem fölösleges, először tanuld meg hogy mit hogyan kell helyesen elvégezni, majd ha ez mey és hozzászokott az edzéshez a tested, akkor érdemes szerintem 3-4 fölé menni
2022. jan. 18. 23:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljesen kezdő már nem vagyok, csak visszavennék mert most az esik jól, de a teljes testes full kezdő edzéstől agyfaszt kapok
2022. jan. 19. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 Vagyok én teljes testet nem csinálok mert túl sok idő, még úgy is gogy gépeket alig használok kb 2 óra lenne, hacsak nem körbe cikázok a teremben supersetekkel.

Én push-pull-leggel tolom mivel 2 napod ad felsőtestre, biciklizés miatt a lábam meg alapból elég erős és izmos. Nekem bevált mert kb 50p- 1óra alatt végzek.

2022. jan. 19. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!