Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » SHE Fitnessről tapasztalatok?

SHE Fitnessről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Főleg az ár érdekel, mert a honlapon csak annyi szerepel, hogy egyénenként változó. De mégis, kb arra számítsak, mint egy személyi edző/gyógytornász órabére vagy több? Ár-érték arányban megérte annak, aki már járt ott? Egyéb tapasztalatok is jöhetnek.
2022. jan. 11. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelnének a tapasztalatok.

Én végül azért nem mentem oda edzeni, mert szintén nem találtam se hiteles tapasztalatot, se bármiféle, legalább -tól -ig árlistát sehol...

Nagyon olyan zárt körű elitklubnak tűnt nekem. Úgyhogy azóta már máshová járok, nagyon hasonló körülmények között, de még mindig kíváncsi lennék, másnak hogy jött be.

2022. jan. 11. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen megértem. Pedig nagyon tetszik az elképzelés, amit hirdetnek. Hová jársz egyébként?
2022. jan. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!