Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Videóban szereplő csávónak a...

Videóban szereplő csávónak a formája elérhető naturálban?

2022. jan. 9. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Hogy neked konkrétan elérhető-e, az más kérdés.

2022. jan. 9. 08:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Nyilván genetikától függ, de akkor egy hasonló elérhető lehet?

Illetve sok helyen olvasom,hogy a jó formához pontos,preciz étkezés kell, ez mit jelent pontosan?

2022. jan. 9. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudom én, hogy számodra elérhető-e hasonló. Semmit nem tudok rólad és a genetikádról.

Chris Heria nem egy testépítésre specializálódott figura, ezért a formája sem olyan elképesztő, ami naturálban elérhetetlen lenne. Ennél könnyen látsz jobb formákat, ha elsétálsz egy street workout parkba, pláne ha ott versenyzők is dolgoznak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy akárkinek lehet Chris Heriához hasonló formája egy kis kondizástól, mert nem ilyen egyszerű a dolog.

Az meg, hogy mit jelent a pontos és precíz étkezés, az egy megfoghatatlan kérdés. Ennyire ne tettesd magad ostobának, mégha igaz is. Olvass utána, hogy mik a sporttáplálkozás alapjai és meglátod, mit jelent a pontosság és a precizitás.

2022. jan. 9. 09:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez csak azért kérdezem,mert valaki/valakik azt írják,hogy diétában csak "tiszta" kaja mehet, valalkik meg azt,hogy diétában simán mehet csoki,pizza stb... nehéz egyelőre tájékozodni ekkora halmazból,hogy nekem mi lenne a jó.
2022. jan. 9. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

A fenti forma átlagembernek atlaggentikaval hozható.Sőt ettől jóval több is.

Én eszem csokit is,meg sütit is.

Tul van misztifikálva a kaja.Hobbi szinten te sosem fogod az úgymond tiszta kaja előnyeit élvezni.

A calória bevitelt nézd

Lehetőleg étkezz egészségesen.

Ez azt jelenti hogy legyen elég fehérje,jó szénhidrat.Ha néha bedobsz egy zacskó chipset vagy parizsit,nem fog összeomlani a rendszer.

A csokievést úgy kell érteni hogy nem nyaklónélkül zabálom,de ha megkínálnak egy twix el vagy egy krémessel ,akkor nem fogok elfutni.Sőt neha veszek is magamnak,ha megkívánom.

Itt a hosszútavú, rendszeres jó kaján van a hangsúly,es nem azon,hogy alkalmakkor eszel valami olyat,ami el van átkozva,mer juj milesz most,ha szülinapomra megittam 1 pezsgőt vagy a nagyi rétessel akar megetetni vasárnap ebédután!!

Sőt mondok egy szörnyű dolgot is:Volt olyan nap,hogy kirándultunk,sokat mentünk, alig ettem valamit.A kőbevésett feherjemennyiseg felét se+alig vittem be folyadekot.

És tadám nem lett semmi másnapra.Nem apadtak le az izmok,nem vitte el a katabolizmuscica az erőmet se,mikor egy jó kiadós reggeli után edzeni mentem.

2022. jan. 9. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy 0
2022. jan. 10. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
175cm/70kg az arc, nehogy ezt ne lehessen már elérni
2022. jan. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!