Mi a véleményetek az Nr1 Fitness termekről?
Már nem vagyok biztos benne, de mintha hollandiában is ugyan ezzel a konditeremmel már találkoztam. (kint éltem félévig)
Ott úgy működött, hogy rettenetesen olcsó volt, de le kellett adnom a kártya adataimat és aláírnom egy éves szerződést, hogy havonta egyszer egy éven keresztűl levonhatják a havi bérleti díj árát.
Akkor nem tetszett ez a konstrukció, mert nem volt olyan jó konditerem és nem is maradtam volna kint elég sokáig hogy kihasználjam.
Itt is csak így használható a terem? Vagy vannak normális bérletek, ami csak pár alkalomra szólnak?
Most a Rákóczi tér mellé költöztem, így ez a legközelebbi terem ezért kipróbálnám, de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy jó lesz.
(Tudom oda mehetnék érdeklődni meg minden, de kíváncsi vagoyk mi a véleménye a helyről egy olyan embernek aki tényleg járt oda)
Egyébként nekem annyira nem jött be, a 0/24 nyitvatartáson kívül más előnye nincs.
Hátrány: alig van pad, k.urva nagy a terem, de valahogy szarul van berendezve és gépekből sincs túl nagy választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!