Egy testnevelő tanár dolgozhat konditeremben személyi edzőként, vagy ahhoz el kell valamit pluszban végeznie?
Elméletben igen,de jobb és ajánlott egy fitness edzői végzettség is mellé.
Ha eltudta végezni az egyetemet mint Testnevelő tanár,akkor egy ilyen képzés igazán semmiség.
Bár manapság egy személyi edzősködéshez sem muszáj "papír". Sok ilyet látni.
Kevés a jó képzőintézmény egyrésze csak pénz lehúzás,és olyan emberek is szerezhetnek papírt már, akik életükben nem kondiztak. Sok olyat láttam már hogy jól lakott konyhásnéni alkatú idősebb asszonnyok/urak is elvégzik ezt a képzést nulla gyakorlattal.
Hát nem tudom biztosan.Ha belegondolok .A mi tesitanárunknak halvány fingja nem volt a fitnes és testépítesről úgy komolyabban.Edzésmódszerek,edzeselméletek. táplálkozás.Ha súlyzózni akartunk akkor annyi volt,h be kell melegíteni.De amugy totál lexarta hogy ki mit,mennyivel cainal.Sztem nem is tudta a gyakorlatok pontos kivitelezését sem.A fekpodon nyomtunk össze-vissza,meg bohóckodtunk a lábgepen vagy evezőgépen oszt ennyi.
A foci,kosarlabda ,atlétika vonalon nyomult az öreg.
Szval ez egy speciális része a testmozgásnak,amit egy tesitanar esetlev olyan szinten ismer,hogyhát van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!