Berek Gábor miért nem tudja elfogadni,hogy gyenge a testépítéshez?
Figyelt kérdés
A melle kb nulla, mint valami kezdőnek...2021. dec. 30. 08:06
2/7 BöhömÁkos válasza:
Nem tudom de a helyedben beszélnék egy szakemberrel, azért a kisebbségi komplexus hosszú távon nagyon káros
3/7 anonim válasza:
Mert bizonyos szinten beteg, (mint az összes ilyen szintű testépítő) és nincs mellette egy normális sportbeli ember aki felvilágosítaná arról hogy ő kb ennyit tudott elérni ebben a sportban.
De lehet hogy neki az a célja, hogy évről. évre kb ugyanazt a formát hozza.
Kár, mert egyébként kb 1 évvel ezelőtt követtem még instán, és tök normális fazon.
4/7 anonim válasza:
3
Persze lehet még jobb, ha duplázza, triplázza a dózist, de szerintem nem fogja otthagyni a 212 kategóriát.
5/7 anonim válasza:
Kérdező neked is eldobnám a szappant, oszt hajulgathatnál érte,én meg hátulról meglesnélek.
Ez az ember rágás nélkül lenyelne, aztán emésztés nélkül kipöfögne alul.
Szerencsétlen anyucipicifiacskája.
6/7 anonim válasza:
Na, most a Berek Gábor lesz a gyk népszerűje? Tari, Borszéki után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!