Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaza van Jay Cutler-nek?

Igaza van Jay Cutler-nek?

Figyelt kérdés

Azzal kapcsolatban, hogy elsőnek nem a szabad, nagysúllyos gyakorlatokra kell menni, hanem előtte egy kis vért pumpálni az adott izomba. Mondjuk fej fölé nyomás előtt oldalemelés stb. Így soha nem kellet abbahagynia az edzést pedig 20+ éve csinálja. Igaz, hogy ilyenkor kevesebbel megy az összetett gyakorlat, de a súly nem számít szerinte.

Mit gondoltok ?

2021. dec. 21. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Igaza van
Nincs igaza
Kifejtem kommentbe
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Koxal ja, de naturalba szerintem fontosabb h az alapgyakorlatokat nagy sullyal csinaljuk. Nekem teljesen jo egy alap tesis bemelegites utan rudrol piramisba felmenni
2021. dec. 21. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen írni is akartam, hogy koxol(t) végig, és hogy ez menyire befolyásolhatja.
2021. dec. 21. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Az a dzséj kátlör, aki végig edzette a tinédzser korát szabadsólyos edzésekkel az amerikai foci mellett, ugye?

18 évesen tesztó deca kombót nyomott, 200 kg val guggolt.

Olvastam tőle pár cikket, meg riportot is néztem vele, de néha szeret csak össze vissza beszélni.

Valójában ezeknek csak a súly számít főleg mikor megy a betöltés, szuszival meg drostival,olyan súlyokat mozgatnak meg, hogy nézni ha élőben látod.

Voltam los angelesben pár éve, és sikerült lejutnom oda ahol edzettek.

Hát emberek, amit ezek műveltek az edzőtársaival ilyet itthon kis hazánkban nem igen látni.

2021. dec. 21. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
A szteroidoknak semmi köze nincs ahhoz, hogy soha nem kellett abbahagynia az edzést, soha nem sérült le. Azoktól nem lesz kevésbé sérülékeny az ember. Át kell mozgatni minden ízületet, be kell melegíteni minden izmot a nagy terhelések előtt. Hogy ezt hogyan teszi az ember, az lényegtelen. Az ő módszere is jó, de én biztos hogy nem így csinálnám még akkor se, ha nagyon komolyan venném az edzést. Én mindig kis súlyról szoktam felfele építkezni, kb. a 4. szériánál jutok el a maximális súlyokhoz amivel edzeni akarok. Így biztosan mindenem át lesz mozgatva addigra. Az ő módszere is erről szól, ezért végez a nagyobb súlyos gyakorlatok előtt másik kisebb súlyosakat.
2021. dec. 21. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

#1 ez nem azt jelenti, hogy kis súllyal csinálod az alapgyakorlatokat, ettől még nyomott szabadsúllyal ferdepadon 180ba 12t.

Talán annyi köze van a naturálságnak, hogy naturálként soha nem leszel olyan erős, hogy extrém sok idő legyen a bemelegítés. Náluk ez részben abból a célból is van, hogy pl ne kelljen az első munkasorozat guggolás előtt 6-8 bemelegítőt lenyomni, mire felérsz a súlyodra. Pl ha 300zal guggolsz előtte minimum kéne 0,60,100,140,180,220,260 ez pedig sok időt elvesz. Sokkal egyszerűbb combfeszítő gépen kezdeni, és mondjuk 180ról indítani a guggolást.

2021. dec. 22. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Kunek mi jon be 🤷‍♂️
2021. dec. 22. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Naturál vagyok,először bemelegítek sima gimnasztikával,aztán kis súllyal jól telepumpálom az izmokat,utána megyek nagy súlyra.Nekem teljesen megfelel.
2021. dec. 22. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Mit xarakodtok itt?

Én teli vagyok, kegyetlenül, beállok a guggoló állvány alá, 200-250 kg simán megy, nem kell előtte rugózni meg nyújtózkodni mint a nők.

Aki kemény, odamegy és megcsinálja.

Mindig így szoktam.

Engem még nem látott senki karkörzést meg egyéb baromságokat csinálni egy 180 kg szériás fekvenyomás előtt.

2021. dec. 22. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Van akinek bírja a teste. De ez nagy terhelések esetén kimondottan ritka, legtöbbeknek előjön melegítés nélkül valamilyen sérülés. Fekete Laci mondogatta régen, ha megkérdezték tőle hogy melegít, hogy "nem vagyok én villanyrezsó". Ő soha nem melegített, legfeljebb csinált 1 kisebb súlyú gyakorlatot előtte. Tehát nem a 230-as kőgolyóhoz ment oda kapásból, hanem a 180-ashoz. A legtöbben viszont ebbe belerokkannának hamar.
2021. dec. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!