Jancsi19990808 kérdése:
Üdv!Valaki épít,vagy épített már tojással izmot? Mármint tömegelt? Úgy hallottam tömegelésre jó!
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 12:55
1/7 anonim válasza:
Edzéssel és megfelelő kajával pihenéssel lehet izmot építeni,nem csak tojással.
Igaz valóban jó fehérje forrás,megfelelő kalóriatartalommal. De többféle fehérje forrás is létezik,ezen kívül.
2/7 anonim válasza:
A tomegelesed nem a tojastol fogg mulni, en napi szinten fogyasztok tojast 5 eve amiota evvel a sportal foglalkozok, de a tojas az csak egy protein forras, neked amellett egy jo tomegeleshez kell ch jo edzesprogram megfelelo pihenoido es meg sok mas.
3/7 anonim válasza:
2-es
Koleszterin szint az egekben akkor meg a triglicerid szint meg vérzsír is.
4/7 anonim válasza:
A tojás k. jó fehérjeforrás, de nem csak azt kellene enni
5/7 anonim válasza:
3# megindokolhatnad hogy miért gondolod így
6/7 anonim válasza:
Én mindennap 5-6 főtt tojást vagy 5 tojásos omlettet bevágok,és még semmi se történt a koleszterin szintemmel :D
7/7 anonim válasza:
A 3. fogalma sincs. 2. kommentelo vagyok es megsugom, hogy 2 fajta koleszterol van. Az eggyik rossz ilyen van a zsirban, vajban. A masik meg jo ilyen van a halban vagy tojasban. A tojasban valo koleszterol nagyon jo az agynak es a szivnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!