Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kox nélkül hozható ez a forma?

Kox nélkül hozható ez a forma?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 13. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon gyakori az a forma amit éppen lehet hozni naturálba is fullos genetikával, nagyon szigorú kajával és nagyon komoly edzésekkel és sok éves edzésmúlttal, de el lehet érni kokszal is, jóval hamarabb, jóval kevésbé szigorú életmóddal. Na ez is ilyen forma, és az instáját elnézve minden rosszindulat nélkül szerintem tuti kokszol, és nem az évek óta grammra kimért étrendtől meg az aszkéta életmódtól ilyen.
2021. dec. 13. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Kokszos
2021. dec. 13. 21:35
 13/17 A kérdező kommentje:

az év véleményem: szerintem átlag ember, értsd átlag ember, aki dolgozik kondizás mellett, vannak más hobbijai, nem ez az élete, meg se közelíti ilyen szárazsággal ezt a formát. Én a termekben csak a koxosokat látom ilyen szinten.

A stílusáról: Nem búza, van gyereke, felesége, nekem alapól tetszik, ahogy öltözködik, de amikor meghallom a feedjeiben, hogy cigányzenét hallgat, na ott elvágta magát :D

Szerintetek, akinek ennyi pénze van, mit tolhat? növi + teszto?

2021. dec. 14. 07:29
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Attól még hogy van gyereke, ugyanúgy lehet búza. Ez a gyík pedig búza
2021. dec. 14. 08:49
 15/17 A kérdező kommentje:

akkor legrosszabb esetben Bi, nem?

Amúgy miért búza? Miből szűritek le?

2021. dec. 14. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, búza. A gyerek csak alibiből van, társadalmi/rokoni nyomás elvárás hatására. Ha azt mondom ismerem személyesen úgyse hiszed el, szóval itt lezártam a történetet
2021. dec. 14. 11:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Neha bekoxol valszeg azt annyi, de ehhez nem kell tul sok cucc 🤷‍♂️ A stilusat meg pont leszrom, nincs sok koze a dologhoz h full fancy metroszexualisnak nez ki
2021. dec. 14. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!