Labedzesen eleg guggolni, felhuzni meg vadlizni?
Figyelt kérdés
Heti 2 ilyen napom lenne. Nemsok kulonbseget latok mikor bombazom 4-5 gyakorlattal.. Vagy erdemes berakni meg vmit feszitore? A hajlitom meg a vadlim konnyebben fejlodik. A felsotest meg ketteszedve (nem ppl)2021. dec. 11. 18:33
1/5 anonim válasza:
Nekem pl. elég, de nincsenek nagy céljaim (és még így is tudom növelni a súlyokat). Ha változatosságot szeretnél, akkor csinálj a két lábnapon más-más variációkat.
2/5 A kérdező kommentje:
Inkabb azt erzem unalmasnak h megcsinalok minden kieg gyakorlatot kb kotelezo jelleggel minthogy csak guggolnek meg huznek nagy sullyal amit elvezek. Csinaltam mind2 verziot hoszabb ideig es nem ereztem tul nagy kulonbseget.. megis buntudat felet erzek ha kihagyom pl az ulo feszitot, fekvo hajlitot.
2021. dec. 11. 18:47
3/5 anonim válasza:
Próbáld ki a kiegészítő gyakorlatok nélkül. Ha tudsz fejlődni, akkor felesleges visszatenni őket, ellenkező esetben pedig újra hozzáveszed valamelyiket (ez egy-két hónapon belül úgyis kiderül).
5/5 anonim válasza:
Ha fejlődsz vele akkor elég. Egy idő után viszont vagy a guggolás, vagy a felhúzás megfogja sínyleni ha egymás után csinálod őket, mert nagyobb súlyoknál mindkettő eléggé leterhel, derekadat főleg, és amelyiket másodikként csinálod nem lesz optimális. Ebben az esetben már érdemes lesz valami olyan gyakorlattal kiegészíteni az edzést ami nem fárasztja le az egész tested és megedzi a célizmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!