Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik most kezdtek el edzeni...

Akik most kezdtek el edzeni hogyan sikerült elég kalóriát bevinni?

Figyelt kérdés
Számolgattam és olyan 1000 kalóriát viszek be naponta, és elvileg 2500 -at kéne de én ennyit nem tudok enni mert a rosszul lét határán vagyok. 26/f 70kg 175cm
2021. dec. 7. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon nem bírsz eleget enni?
2021. dec. 7. 23:24
 2/7 anonim válasza:
94%

Sehogy. 5 év edzés után sem tudok sokat enni. A titok: folyékonyan. Shake, lehetőleg házi készítésű.

100g mogyoróvaj, 50g zabliszt, holland kakaópor & édesítő, fél liter folyadék (víz, tej, növényi ital stb.) a gépi mixerbe.

Ha nem akarsz szórakozni kézi shakerbe 30g ízesített fehérjepor, 50-100g zabliszt + víz, plusz benne hagyod amit annak fémspirált és fél vagy 1 percig rázod és lehúzod.

Ami nagyon nem megy, azt nem erőltetem, vannak ennél fontosabb dolgok az életben is.

2021. dec. 7. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1000 kalória/nap?

Azért remélem azt vágod, hogy ez az alapanyagcseréd megfelelő működéséhez is kevés. Nálad valami komoly gond lehet, ha tényleg nem tudsz ennél többet bevinni.

Házi tömegnövelők segíthetnek talán valamennyit. Banán, mogyoró/mogyoróvaj, aszalt gyümölcsök, magok, fehérjepor mehet bele

2021. dec. 8. 06:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg csak annyit tudok, sajnos fiatalabb koromban rendszertelenul étkeztem és így akakult ki. Korulbelul egy normál 32-es pizza felét tudom megenni, én azt olyan 1000kalorianak szamoltam
2021. dec. 8. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyél az elején több olyan kaját ami "szemét". Hamburger, pizza, stb. mert az könnyebben lecsúszik, valószínű jobban is szereted. Aztán apránként átállsz a tisztább étrendre.
2021. dec. 8. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, utolsónak megfogadom a tanácsod már egy kicsit meg is szerettem az edzést így nem akarom elengedni olyan könnyen :)
2021. dec. 8. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Eroltetni kell aztan majd megszokod..
2021. dec. 9. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!