Van lehetőségem fitness versenyre nem tudom, van e értelme számomra? 21/L bővebben lent
Volt egy eveszavaros korszakom, több, mint 20kilot fogytam 2 hónap alatt. Másfél évig egyáltalán nem tudtam meggyógyulni.Nem volt menstruációm,nem is jött meg több évig. Bár rendezodtek azóta a dolgaim, híztam is, gyógyszert kell szedjek mert amúgy Nem jön meg. Ennek már 5 eve. Azóta küzdök onelfogadasi problémákkal, gyulolom a testem. Elkezdtem sportedzonek tanulni, hogy okosabb legyek az edzést illetően és tudjak magamnak, és később másoknak is segíteni, mellette dolgozok. Az edzés nagy szerepet tölt be az életembe 5 eve már hogy csinálom, egészségesen eszem, sokmindent tudok már, meg sem fejlődök úgy. Nem régiben láttam egy számomra jó lehetőség, miszerint lehet menni fitnesz modellnek, úgy, hogy személyiedzok felkeszitenek a versenyre leirjak mit egyek, hogy edzek és heti 1x vagy 2x velük edzhetek, egy embert pedig kivalasztanak, akit úgy gondolnak, és annak 1 hónap ingyenes programot adnak.
Felvsillant a szemem és elmentem. Megneztek tetőtől talpig.
Havi 30.000, és verseny előtt 2 hónappal havi 40.000 forintot kérnek el. Plusz a nevezési díj 10.000,a pozoktatas 1 óra 4000ft majd a smink és a barnitas a versenyre 10.000,10.000ft.Aztan a verseny fürdőruha 40.000ft,es a cipő, ami fogalmam sincs mennyi, plusz a kondi bérlet.
Ugy voltam vele ha engem választanak össze tudok spórolni, mert annyit nem tudok dolgozni mellette es mar csak ebben a hónapban van meg ez a munkám, jövőre másikat kell nézni az sem biztos pont. Plusz nem tudom a szervezetem hogy reagálna a versenyfelkeszulos időszakra, higy alig eszek,mert egyszer mar ezt át éltem, és lehet nem lenne jó otlet.
De a legnagyobb, ami fájt, hogy nem engem választottak ki. Úgy érzem semmit sem érek nem nézek ki jól, nem vagyok jó alapanyag mert valaki jobb nálam, aki még csak nem is edzett hanem genetikailag olyan, amilyen én pedig már több éve csinálom és nem engem választottak ki. Az edzők nem igazán szimpatikusak így elsőre, ahogy észrevettem mindenféleképpen rá akartak beszélni minket, hogy úgy sem úgy fogunk kinezni majd később, ahogy a képeken ne szegyuljuk magunkat, meg majd gyönyörűek leszünk. Úgy érzem magam mint akit megaláztak. Nincs motivációm sem. Semmi. Nem tudom, belevagjak e és majd lesz valami, vagy hagyjam inkább mert csak még jobban fájni fog?
Komolyan mondom, hogy örülj neki, hogy nem téged választottak.
A felkészülés jó eséllyel vissza lökött volna az evési zavarodba.
A pénzt amit megspóroltál azt részen fordítsd egy pszichológusra mert szerintem nem ártana neked. Ezt rossz indulat nélkül mondóm.
"Szorongok a konditerembe, félek, hogy össze futok ezzel a ket edzővel akik ezt szerveztek. Félek hogy kinéznek. "
Keres másik termet akkor.
Edzőként, ha dolgozni kezdesz kellenek a címek, mert miért költsek olyanra, aki maga nem tud semmit felmutatni?
Ráadásul a pasikák szemében is jó pont, ha fitt versenyző a csajuk.
5: Baromságot beszélsz.
Rengeteg olyan edző van,akik életükben nem versenyeztek,és a testalkatuk nem koxos forma,hanem átlagos sportos.
A bicepsz mérete nem határozza meg a gyakorlati és az elméleti tudást..
7.-re.
Baromság?
Miért lenne az? Attól, hogy valaki vékony, és sportolgat, meg van edzői papírja, még nem lesz jó edző.
Ha mégsem vagy troll:
Leírsz egy regényt, ami oké. De így, látatlanba szerinted ezt ki tudja itt meghatározni? Hogyan nézel ki, milyen a testalkatod, stb. stb.
Satírozd ki az arcod, tegyél fel képet, lehet talán jön egy hozzáértő, aki érdemben is hozzászól...
Ha az élettelen, mindennap kérdéseket kiíró troll vagy:
Nézhetem, ahogya fitness bajnokságokon indulsz el?
Ja mert T. Á. a pro kártyájával olyan szuper edző.
Dehogy kellennek a címek a szekértelem kell, pozitív hozzá állás, a támogató mentalitás. Az hogy valaki felkészített és nyertél egy bikini versenyt semmit az ég egy adta világon nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!