Aki szerint nem hatásosak a táplálékkiegészítők, akkor miért van hogy a naturál testépítők 8-10 féle kiegészítővel készülnek versenyre?
Sok versenyzőnek fenn van a neten a tápszer stackje, adagolással, és hogy mikor miből mennyi kell.
Itt már megfigyeltem pár embertől hogy az embert csak lebeszélni akarják a tápkiegekről.
Mikor ezeknek elég nagy hatása van a regenerálódásra izomépítésre.
Miért nem tudják sokan ezt elfogadni hogy a naturál bodybuilding a tápkiegek miatt létezik?
Házi patika🤣
Legalább Webbeteget linkelnél, ha már magyar nyelvű forrást akarsz felmutatni. Azt legalább orvosok szerkesztik, a Házi patikát viszont mezei újságírók. Te is írhatnál Házi patikára cikket, ha nem a gyakorikerdesek.hu-n lógnál egész nap.
Ha haza érek munkából, akkor linkelek neked igazi tanulmányokat angol nyelven, amelyben kutatók (szakemberek) megcáfolják az általad trollkodásból és megszállottságból állandóan emlegetett tápkiegészítők hatásosságát. Több százat tudok linkelni az elmúlt 20 évből.
Akár troll kérdés akár ducibucis kérdés,van benne igazság.
Én magam edző szakos hallgató vagyok,és nem régiben kaptunk versenyfelkészülési "étrendeket" igen direkt idézőjelben.
Megdöbbentem hogy mennyi tápkieget nyomnak.
Példa: tömegnövelő+fehérje edzés előtt és után,minek?
Edzés után pontban félórával tömegnövelő+ protein ismét minek?
Lefekvés előtt tejsavó protein+kazein protein,szintén minek?
A glutamin,bcaa-ról nem is beszélek hogy milyen menniségeket fogyasztanak.
Rengeteg tápkieg stackkel látok lefényképezve Bodybuilder versenyzőket. Nos ez azért van, mert promótálják őket ó pénzért,és hogy a sok tizenéves megvegye.
Mert a laikus tizenévesek,és kezdő edzők azt hiszik hogy a "bácsi a képen ezektől a legális tápkiegektől lett kipattintva és lett színpadi formája". Pedig ROHADTUL NEM!
Ahogy megígértem! Valódi tanulmányok/kutatások (vagy azok összefoglalói), valódi szakemberek tollából. Mindegyik (a kérdező által) említett tápkiegészítőről szó esik a linkelt cikkekben, de aki szeretne még többet olvasni, azonban lusta keresni, annak szívesen küldök még, ugyanis rengeteg értekezés található a neten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!