Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a nr1...

Mi a véleményetek a nr1 fitness konditeremről?

Figyelt kérdés

Gondolkodom hogy veszek náluk egy bérletet (oktogon vagy kálvin), de nem tudom, hogy mennyire jó ott a felszereltség, illetve hogy nagyon zsúfolt-e.

Szívesen olvasok véleményeket erről, vagy más pesti belvárosi konditermekről. KÖSZI!

2021. nov. 18. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Oda járok, oktogonra meg rákócziba.

Felszereltség okés, mindkét helyen 2 guggolókeret, 2 sima fekvenyomópad és ezen kívül 3 pad amiből 2 állítható, egykezes súlyzók 10kg-ig vannak egyessével, utána 20kg-ig kettesével, utána 40-ig ötössével. Mindkét helyen van csigás evező, csigás lehúzás, lábtoló, lábhajlító, leg extension, standard két csigás keret húzódzkodó rúddal, assisted pull-up machine ahol tolódzkodni is lehet meg a segítő részét lehajtani, ezekhez öv hogy súlyt csatolj magadra. Ezenkívül pár futópad meg szobabicikli asszem. Van kettlebell is ha arra izgulsz, haspad, hyperextension.

Zsúfoltnak annyira zsúfolt mint bármelyik másik terem a csúcsidőkbe. Én azért szeretem mert 0-24, reggel ötkor mehetek edzeni.

2021. nov. 18. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ, tök jól hangzik!

Igen, én is a 0-24 miatt szemeztem ezzel a hellyel, ez nekem is szimpatikus.

2021. nov. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!