Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik az a Fitness Iskola...

Melyik az a Fitness Iskola ami jó is?

Figyelt kérdés

Beiratkoztam egybe,de rohadt elavult a edzéselméleti,és a gyakorlati oktatás.

Ráadásul azokat sztárolják fel,meg ismerik el akik szétcuccolták magukat.

Én vékonyabb testalkatú vagyok de borítékolva megkaptam:"szánalmasan nézz ki,akinek kb 35-ös bicepsze van, és úgy edz a tükörnél"

Melyik Magyarországon az olyan iskola ami érettségire épülve ad ilyen képzést,és jó is?

2021. nov. 14. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Magyarországon én nem tudok színvonalas képzési helyről, ahol ne lenne 20 évvel lemaradva az elmélet, és ahol ne inkompetens kokszo majmok osztanák az észt ökörségekről. Ha belföldön szeretnél relatív minőségi oktatásban részesülni ebben a szférában, akkor irány a Testnevelési Egyetem vagy valamelyik gyógytornász szak, de ezeken a helyeken is igen nagy gondok vannak a képzés korszerűségét tekintve.

Ha te valóban szeretnél komoly tudásra szert tenni sporttudományban vagy táplálkozástudományban, és erről kapni is akarsz egy értékes papírt, akkor sajnos külföldre kell menned.

2021. nov. 14. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Egy 35-ös karhoz nem kell szétcuccolni magad, de 40eshez sem. Akinek 35ös karja sincs az szerintem ne is gondolkozzon azon, hogy edző lesz. Ha saját magán sem tud eredményt elérni - ráadásul ilyen keveset -, az máson hogy tudna?
2021. nov. 14. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:

2-es: és akkor mivan a kövér zsíros edzőkkel,vagy oktatókkal akik a 70es kort surolják?

Szerintem a bicepsz mérete nem határozza meg a tudást, sem azt hogy a gyakorlatokat hogy kivitelezi.

2021. nov. 14. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyanaz van velük is, hiteltelenek. Akik 70es kort súrolnak, pl Charles Glass, azok korábban jól néztek ki.

Nem határozza meg, de aki egy 1 éves eredményt sem képes elérni egy sportban, annak erősen megkérdőjelezhető a szeretete a sport iránt. Az az edző akinek meg nem mindene az adott sport soha nem lesz jó edző.

2021. nov. 14. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Kiemelheted ötvenszer is a kérdésedet, akkor sem fogsz te Magyarországon színvonalas fitness instruktori képzést találni. Majd gyere vissza 40 év múlva, hátha...
2021. nov. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!