Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha heti 4-5napot edzek, majd...

Ha heti 4-5napot edzek, majd szombat este sör álta be rugok, akkor tulajdonképpen feleslegesen fárasztom magam az edzéssel?

Figyelt kérdés

Hallottam és olvastam olyanokat, miszerint a alkohol elrontsa egy egész heti edzésünket... de ez teljes mértékben? Szóval ha napi 2órát edzek teljes erőmből... akkor az a heti 8-10óra edzés tök felesleges, ha hétvégén úgyis megyek haverokkal bulizni?...

Annyira zavaros ez a kép, és idegesítő ha így van...

Szeretnék edzeni, de itt vagyok 21éves, és 20éves koromig nem élveztem az életem, mert mindig a jövőmön törtem a fejem...

Még most is... de rá jöttem, hogy ha állandóan a jövőmön töröm magam, akkor nem fogom tudni átélni a jelent... és ezáltal boldogtalan leszek később, amiért nem éltem ki az életem...

Szóval lassan 2hónapja, hogy minden hétvégén eljárok haverokkal bulizni, és eszméletlen jol éreztem magam ebben a 2hónapban... és igen, nekem kell egy kevés alkohol, hogy jól tudjam érezni magam, és teljesen ki bontakozzak...

Ugyanakkor szeretnék a jövőmre is gondolni... amiben elengedhetetlen, hogy egy erős fizikumot felépítsek... ami már most is megvan, de ez közel sem nem az az eredmény, amit én elszeretnék érni...

A lényeg, hogy szeretném élni az életem, ugyanakkor a fizikumom is szeretném építeni..

Tényleg ennyire káros lenne a sör az edzésemre?

Mit tudnék tenni, hogy a fizikumom is épüljön, és a jelenem se vészen a feledés homályába?...

2021. okt. 25. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Egy hétvégi nem. De a kérdező minden hétvégén berúgásig sörözik, ami már okoz némi problémát.

Ti nem olvastátok el a kérdésleírást?

2021. okt. 25. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

És a kocsmában/diszkóban nem láttál még kigyúrt faszit? Akkor hogy is van ez?

Ha profi sportoló lennél, akkor elég necces lenne ez az életmód, de ha csak az a lényeg, hogy tetszél a csajoknak, akkor ne gondold ezt túl ennyire.

2021. okt. 25. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te hergelő troll! Ha csak az számít, hogy legyen nagy party, sok pia, sok span, sok csaj, nagy kar, kerek váll, akkor folytasd nyugodtan, amit elkezdtél. Hétköznap meló/tanulás és edzés, hétvégén pedig sör és buli. Ha majd felnősz fejben, és majd az egészséged, illetve egyéb tényezők is számítani fognak, akkor majd úgyis rájössz, hogy mi fontos az életben és mi nem.
2021. okt. 25. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát a f.sz tuggya!!En élem az életem ivás nelkül is.

Nem tom neked ez miért nem megy.

Vegülis csináld ahogy jólesik.

Ha neked sakálrészegre muszáj innod magad minden hétvégén,hogy élj,akkor tedd azt!!Én nem bánom.

2021. okt. 26. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a magyaraázkodás az alkoholbetegség tünetei közé tartozik, csak szólok.. Vigyázz magadra inkább, mert nem fogod tudni az alkoholizmust kompenzálni heti 3-4 himi-humi edzéssel.
2021. okt. 28. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!