Anyám miért nem engedi, hogy letöltsek a telefonomra egy edzésterm megadó applikációt?
Figyelt kérdés
Magamtól nem tudnék edzeni, mert nem tudnám magam rávenni és ráadásul még ötletem sincs, hogy milyen gyakorlatokat kéne csinálni. Találtam több ilyen alkalmazást is a neten, ahol megmondják, hogy milyen gyakorlatokat kell végezned a hasizom erősítéshez. Nem rég megkérdeztem anyám, hogy tölthetek ilyet-e le, de azt mondta, hogy nem, mert nem kell egyfolytában a telefin8n lógni. Nem vagyok elhízva (a testalkatom pddig szerintem elég jó), de szeretnék valamit sportolni végre. (16 lány)2021. okt. 25. 08:55
11/15 anonim válasza:
#10: hát csak épp egy edzős alkalmazás erre lett kitalálva, hogy kevésbé hozzáértők is tudjanak megfelelően edzeni, megfelelő edzések beállításával. Pl. a Fitify is egy tök hasznos app, és mindamellett motivál is a használata.
12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a telefonomon family link van és ezért nem tudok engedély nélkül letölteni bármilyen appot.
2021. okt. 25. 14:54
13/15 anonim válasza:
Ha jó a Fitify, akkor próbáld meg innen letölteni és úgy feltelepíteni: [link]
Ez ugyanaz az app, csak nem a Google Play-ről tölti le. Mást is letölthetsz az apkdone.com-ról, ha ez így működik. Biztonságos oldal, csak ne kattintgass a reklámokra.
14/15 anonim válasza:
family link a kisgyerekeknek való.
Csinál egy önálló google fiókot és meg is oldódik a problémád.
15/15 anonim válasza:
Csinálj egy másik Google fiókot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!