Kreatinhoz milyen másik kiegészítőt kell még venni ha nyárra szeretnék Pumped Gabóhoz hasonló formát?
Figyelt kérdés
Hmb-re és glutaminra gondoltam, amit edzéselőtt és után fogyasztanék a kreatin mellé.
De gondolom lesz itt aki jobban ért hozzá, szóval várom a válaszokat.
Edzéstervem középhaladó szintű, bicepsz és mell specifikus gyakorlatokkal, mert ez a kettő a lemaradt testrészem.
Étkezésem is netről letöltött,kg-ra kiszámolt.
2021. okt. 9. 21:03
2/9 anonim válasza:
Itt nincs olyan, aki jobban ért hozzá nálad, kedves kérdező! Te értesz itt hozzá a legjobban, ez látszik! Hajrá! Pumped Gabo büszke lesz rád, ha már anyukád nem.
HMB, glutamin, gumimaci vitamin, BCAA, EAA, borsófehérje, l-karnitin, maltodextin mehet bőven! A lényeg, hogy drága legyen, mert csak akkor használ! Gyerünk, szurkolok!
3/9 anonim válasza:
BCAA mindenképpen menjen edzés közben nehogy lemerülj, főleg lábazásnál, az igen kimerítő tud lenni!
4/9 anonim válasza:
én jumbot szoktam edzés közben és reggel. Havi 2-2,5 kilót hoz
5/9 anonim válasza:
Pumped Gabo a Példakép! Zyzz az Isten!
6/9 anonim válasza:
Csak a Pumped Gabó altal ajánlott termékek használnak!
és a No pain no gain!
7/9 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy ha nem sérülsz le 3 havona, az azt jelenti nem edzettél elég keményen.
9/9 anonim válasza:
Deriválj sokat és integrálj. Bár Pumped ilyet tuti nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!