Lányként tudnám használni a fejhámot megsérülés nélkül?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, elég kicsi :D 154 cm/49kg.Egy ideje súlyozók már és gondoltam hogy kiakarnék próbálni egy fejhámot hátizomra.Tudom hogy akkora súlyt teszek rá amit akarok csak attól félek hogy még a legkisebbtől is beállna a hátam.2021. okt. 1. 18:05
1/11 anonim válasza:
What?? Egy lány aki nyakra akar edzeni? :O Rossz az aki rosszra gondol.
2/11 anonim válasza:
Gondolm már 200 kilókat húzol fel,és 150 nel evezel,húzodzkodsz magadra láncolt tárcsákkal es emberek lógnak azon is,és mostmár csak a fejhám maradt hatra,nyakra mint alternatíva.Mert az roppant nelkülözhetetlen már ilyen szinten.
3/11 A kérdező kommentje:
Komolyan miért ilyen itt mindenki? :D Csak egy egyszerű kérdés volt,ha nem tetszik ne válaszold meg
2021. okt. 1. 18:59
5/11 anonim válasza:
De most nyakra vagy hátra akarsz edzeni?? Gerincmerevítőn kívül mást nemigazán terhel le a hátizmok közül.
6/11 anonim válasza:
Ez van, ha idetéved egy lány 😂
Fejhámmal, amúgy nyakra edzenek nem hátra. Arra figyelj, hkgy kis súllyal inkább több ismétlés.
7/11 anonim válasza:
Nem azért szoktam válaszolni mert tetszik valami .
A lényege az volt,hogy nincs értelme annak,amit csinálni akarsz.
Bőven kimerítik az edzést a fő gyakorlatok,amiben lehet erősödni és fejlődni.Aztán ott vannak a gépek,az izolációs gyakorlatok a fontos izomcsoportokra.Sokan még ezeket is mellőzik.Sem idő nincs rá, sem gyakorlati haszna nincs külön nyakra edzeni.(Szemizomra nem akarsz edzeni?)
Nem foglak biztatni ,tanácsot adni olyasvalami végzésére,ami értelmetlen,es csak az idődet energiádat vesz el sok más jóval fontosabb dologtól.
9/11 anonim válasza:
Mikoze a fejhamnak a hatizomhoz?? Sztem amig nem ertesz hozza am is maradj az alap dolgoknal.. Am engedd el sztem foleg csajkent 😀 vagy vastag izmos nyakra vagysz?
10/11 anonim válasza:
Kox nélkül amúgy is alig vastagodik valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!