Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyi edző képzés?

Strecky2001 kérdése:

Személyi edző képzés?

Figyelt kérdés
Már 5 éve edzem. Jelenleg 20 éves vagyok és nagyon érdekel a szakma. A pénz és képesítés meg lenne arra, hogy el végezzem a tanfolyamot. Mennyire éri meg, mennyire lehet jól megélni belőle, ha egy jó edzővé válsz?

2021. szept. 23. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj már így is annyira brutálisan telített a piac.. Nagyon el kell tudnod magadat adni ha el akarsz érni valamit
2021. szept. 23. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy az első írja. Ahhoz, hogy ilyen telített piacon befuss, valami nagyot kell dobbantanod előtte, hogy ismerjenek. Csak a mi termünkben van vagy 15 edző, ha nem több
2021. szept. 23. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem teljesen jó elképzelés,én is most kezdtem.

Nem csak személyi edzőként dolgozhatsz hanem: tesi tanárként,vagy wellness centrumokban,sport létesítményekben.

2021. szept. 23. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyba csak akkor éri meg, ha nyomatod magad a lehető legtöbb felületen, esztètikus a genetikád és nyomatod a koxot is. (Ez nem feltétel de sokat segíthet)
2021. szept. 23. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
4-essel egyetértve: vagy ha nem jó a genetika, akkor implantátum. És be kell tudnod adni a tanítványoknak, hogy a te trükkös gyakorlataidtól lett olyan formás a feneked, nem a koksztól és/vagy az implantátumtól. Nálunk is kokszol minden edző, a lányokat is beleértve
2021. szept. 24. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk nem tudom hányan koxolnak, mert több mint a fele naturalnak tűnik. Ettől persze nyilván nem azok. 1-2 van akiken nyíltan látszik, de azok vagy versenyeztek vagy jelenleg is aktívak.

2021. szept. 24. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:

3mas vagyok nem tudom ki pontozott le de igazán leírhatná véleményét!

Nálunk 5 edző van a terembe és egyik sem koxol normális sportos vagy átlagos testalkatuk van.

Az hogy koxolni kell és sikeres edző leszel baromság..

2021. szept. 24. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:

"#5

Nálunk nem tudom hányan koxolnak, mert több mint a fele naturalnak tűnik."

Nálunk is elmenne néhány naturalnak, de túl gyors az "állapotváltozásuk", és annyira nem jó a genetikájuk

2021. szept. 24. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem kell koxolni, de tény hogy előnyösebb helyzetbe kerülhet általa, pláne a full laikus kezdő gyerekek és férfiak számára, akik esetleg mesevilágban élne. Mert kizárólag kinézet alapján választanak edzőt. Nem azt mondom hogy mindenki ilyen, de megvan ez a réteg!

2021. szept. 24. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!