Személyi edző képzés?
Szerintem teljesen jó elképzelés,én is most kezdtem.
Nem csak személyi edzőként dolgozhatsz hanem: tesi tanárként,vagy wellness centrumokban,sport létesítményekben.
Nálunk nem tudom hányan koxolnak, mert több mint a fele naturalnak tűnik. Ettől persze nyilván nem azok. 1-2 van akiken nyíltan látszik, de azok vagy versenyeztek vagy jelenleg is aktívak.
3mas vagyok nem tudom ki pontozott le de igazán leírhatná véleményét!
Nálunk 5 edző van a terembe és egyik sem koxol normális sportos vagy átlagos testalkatuk van.
Az hogy koxolni kell és sikeres edző leszel baromság..
"#5
Nálunk nem tudom hányan koxolnak, mert több mint a fele naturalnak tűnik."
Nálunk is elmenne néhány naturalnak, de túl gyors az "állapotváltozásuk", és annyira nem jó a genetikájuk
Nem kell koxolni, de tény hogy előnyösebb helyzetbe kerülhet általa, pláne a full laikus kezdő gyerekek és férfiak számára, akik esetleg mesevilágban élne. Mert kizárólag kinézet alapján választanak edzőt. Nem azt mondom hogy mindenki ilyen, de megvan ez a réteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!