SportAholic team csatorna mennyire hiteles? Mi a véleményetek róluk?
A Sportaholic nevű unalmas, közhelyekre építő, Biotech reklámot gyártó YouTube csatorna két ember koprodukciója: Bálint és Zoárd. Közülük Bálint 2018-ban Men’s Physique kategóriában megszerezte az IFBB Profi kártyát. Szerinted utóbbi akkor mennyire naturál, te okos? Egyébként is elég ránézni és még a 13 éves unokaöcsém is megállapítja az egyértelmű részletek alapján, hogy nem naturál.
Zoárdról semmit nem tudok, de ő egyáltalán érdekel bárkit is? Egyáltalán ez a Sportaholic nevű csatorna érdekel még bárkit is? Egyébként a formája normális edzéssel, normális táplálkozással hozható naturálban, átlag genetikával is. Ennek ellenére kokszolhat, hiszen ma már minden második "kondis jancsi" kokszol.
Testvérem én nem koxolok, de akkor ezekszerint Te igen! 🙄
Nektek mindenki primitív! Mondjatok olyat aki nem. :D
De hát ha egyszer mindenki ugyanazt a semmit adja elő? :D
Amúgy aki szerintem hiteles arc, csak nem felkapott, az Váli Tamás vegán testépítő. Nyilván azért nem felkapott mert vegán és nem szponzorálja a Biotech meg a Puregold.
Egy kerdest tisztazzunk mar 😃 mi az ami "hiteles" neked?
Balint nyilvan nem natural, de szerintem nem is mondta sohasem, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!