Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Polgártársak! Titeket is...

Polgártársak! Titeket is bosszant ez a sok troll kérdés és válasz, eme kategóriában?

Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen. A mai nap szerintem a testépítés témakör egyik mélypontja. Ma gyakorlatilag csak troll kérdések lettek kiírva. Az egyik a már megszokott Elemér/Józsi féle klasszikus, a másik pedig a depressziós, pszichés beteg srác. De az a bizonyos Kokkos felhasználó sem gyenge. És szerintem vannak még páran. Egyik-másik már büntetőjogi kategória, amit művel. Talán a moderátorok is felfigyelnek majd a dolgokra.
2021. szept. 15. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
4%

Tavasszal mikor elkezdtem olvasgatni itt, szembejöttek velem Béla az erőemelő válaszai.

Szimpatikus meg vicces volt, jókat mosolyogtam,mikor sokan vérre menően komolyan vették.

Aztán vettem a bátorságot,ráírtam.

Hááát gyerekek,itt jött a meglepetés.Mondta hogy pár ember ráírt,aki komolyan gondolta azzal összefutott egy proteinturmixra.Én is megbeszéltem vele a talit, el is mentem az edzőterembe.Hát ott volt, meg a haverjai is.

Valódi nevét nem akarom leírni, de tényleg ismert a hazai bodys életben, sokan ha megtudnák hogy ki ő valójában, aki ide néha beír, volna csodálkozás.

edzettem velük, beszélgettem,mivel debreceni vagyok én is.Elég jó fejek voltak,Béla tényleg akkora mint a ház.Mit mondjak még...tényleg koxolnak elég durván.

Amit a teremben leműveltek, azt sokan inkább megnézték.

Azóta is dumálok vele.Aki nem ért vele egyet, szíve joga, de tényleg akkora tudás és szakértelem van mögötte, hogy sok itteni válaszíró a közelébe sem érne.

2021. szept. 15. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
És ki ő? Scorus Bernát vagy Kormos Zoli?
2021. szept. 15. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
#polgartars
2021. szept. 15. 23:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszoló a "Bécis" kommentelő az,csak magát fényezi..
2021. szept. 15. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nehany ember marhara unatkozhat. Beakadnak itt dolgok es 10 kerdes jon ugyanarrol.

Volt

- a honnan ered az a tevhit...

- egy kinai harcmuvesz/szinesz csavo 80 kerdesben

- a srac aki natural 10 eve szeles csipovel es nem tud ezen meg a depresszojan tullepni.

- akkor a Torma Valentin, harom harmad duorol sem tudunk leakadni.

- a 100. db natural lehet vagy sem kerdes

... es meg sorolhatnam.

Rohadt unalmas.

2021. szept. 15. 23:46
 7/11 A kérdező kommentje:

A Kyriakos Grizzly-s videókat se hagyd ki!

2021. szept. 16. 05:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt meg a programozás topicban is az a kedvencem, mikor valaki kérdez valami nagyon alap hülyeséget (oké, azon most lépjünk túl, hogy ha akarsz valamit az élettől, akkor erre rákeresel előtte, mert már sokan megkérdezték és f*szom), aztán erre jön 3 féle válasz: az, aki unja a lerágott csontot, ezért poénkodik vagy flegmázik, az, aki tudja a választ és válaszol is normálisan, hatalmas türelemmel (általában ez a balek vagyok én) és az, aki hülye mint a f*szom, de azért nagy arroganciával odaönti a trágyát és ha szólsz neki, hogy haver, te épp az vagy itt, aki tanul, nem az, aki tanít, akkor megy a hisztike meg a személyeskedés. Kedvencem mikor olyan felületen megy a műsor, ahol látszik a nevem és már vonulnak csekkolni a profilom vagy rám keresnek linkedinen, hogy megmondják, miért vagyok hülye. A k*rva anyádért, azért, ha normálisan válaszoltál volna és értenél hozzá annyira, amekkora a pofád egy kezdővel szemben, akkor nem lennél kiröhögve.
2021. szept. 16. 06:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak itt van ez. Az utóbbi hónapokban nagyon keményen megy a trollkodás minden topikban

Itt most a Három Harmad, Tari ádám a téma. Közben visszatérő vendég Elemér, Béci.

Közlekedés topikban most divat a kínálat aljáról belinkelni egy egykor prémikumnak számító 6-8 hengeres, nagy köbcentis autót váltóhibával, papírok nélkül, aztán megkérdezni, hogy jó vétel e.

Karrier topikban ott van Balázska akit soha sehol sem fizetnek ki.

Politika topikot inkább hagyjuk. Gyakorlatilag nincs is értelmezhető kérdés.

Szexualitás kategóriában targona, gázpalack, lélegeztető gép, drótkerítés, savanyú talp fétis a téma.

Nekem inkább az a fura, hogy sokszor nyilvánvaló, hogy ugyanaz a user a kérdező. Kokkos pl 4-5 topikban is nyomja fullba a trollkodó, kötekekedő vélaszokat

2021. szept. 16. 06:32
 10/11 A kérdező kommentje:

Neki van áteresztő bele?

2021. szept. 16. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!