Polgártársak! Titeket is bosszant ez a sok troll kérdés és válasz, eme kategóriában?
Tavasszal mikor elkezdtem olvasgatni itt, szembejöttek velem Béla az erőemelő válaszai.
Szimpatikus meg vicces volt, jókat mosolyogtam,mikor sokan vérre menően komolyan vették.
Aztán vettem a bátorságot,ráírtam.
Hááát gyerekek,itt jött a meglepetés.Mondta hogy pár ember ráírt,aki komolyan gondolta azzal összefutott egy proteinturmixra.Én is megbeszéltem vele a talit, el is mentem az edzőterembe.Hát ott volt, meg a haverjai is.
Valódi nevét nem akarom leírni, de tényleg ismert a hazai bodys életben, sokan ha megtudnák hogy ki ő valójában, aki ide néha beír, volna csodálkozás.
edzettem velük, beszélgettem,mivel debreceni vagyok én is.Elég jó fejek voltak,Béla tényleg akkora mint a ház.Mit mondjak még...tényleg koxolnak elég durván.
Amit a teremben leműveltek, azt sokan inkább megnézték.
Azóta is dumálok vele.Aki nem ért vele egyet, szíve joga, de tényleg akkora tudás és szakértelem van mögötte, hogy sok itteni válaszíró a közelébe sem érne.
Igen. Nehany ember marhara unatkozhat. Beakadnak itt dolgok es 10 kerdes jon ugyanarrol.
Volt
- a honnan ered az a tevhit...
- egy kinai harcmuvesz/szinesz csavo 80 kerdesben
- a srac aki natural 10 eve szeles csipovel es nem tud ezen meg a depresszojan tullepni.
- akkor a Torma Valentin, harom harmad duorol sem tudunk leakadni.
- a 100. db natural lehet vagy sem kerdes
... es meg sorolhatnam.
Rohadt unalmas.
A Kyriakos Grizzly-s videókat se hagyd ki!
Nem csak itt van ez. Az utóbbi hónapokban nagyon keményen megy a trollkodás minden topikban
Itt most a Három Harmad, Tari ádám a téma. Közben visszatérő vendég Elemér, Béci.
Közlekedés topikban most divat a kínálat aljáról belinkelni egy egykor prémikumnak számító 6-8 hengeres, nagy köbcentis autót váltóhibával, papírok nélkül, aztán megkérdezni, hogy jó vétel e.
Karrier topikban ott van Balázska akit soha sehol sem fizetnek ki.
Politika topikot inkább hagyjuk. Gyakorlatilag nincs is értelmezhető kérdés.
Szexualitás kategóriában targona, gázpalack, lélegeztető gép, drótkerítés, savanyú talp fétis a téma.
Nekem inkább az a fura, hogy sokszor nyilvánvaló, hogy ugyanaz a user a kérdező. Kokkos pl 4-5 topikban is nyomja fullba a trollkodó, kötekekedő vélaszokat
Neki van áteresztő bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!