Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magyarázzátok már el hogy van...

Magyarázzátok már el hogy van ez? :D

Figyelt kérdés
Szóval vannak ugye ezek a Dr Borszéki, Tari Ádám, Torma Valentin stb. (nem fogom felsorolni az összeset név szerint). Tehát vannak ezek a magyar fitynyeszyoutuberek. Akiket folyton ekéztek, akik közül néhányan esetleg naturalok. Tegyük fel hogy van tudásuk, de közhelyeket puffogtatnak, kihasználják az emberek lustaságát blabla tiszta sor. De ha ők sem hitelesek, akkor ki a fene az? Nyilván senki! (Magyarországon) Esetleg a koxos szakértők? Mint Modern Bulking? Mert ők tudnak érdemleges és hiteles dolgokat mondani koxolás témában is? De ez hol érdekel egy natural hobbistát? Vagy csak nekik hisztek, mert ők le tettek valamit arra a bizonyos asztalra (koxal) de egyébként anélkül ők is ugyanilyen Dr. Borszéki és társai szinteken lennének. :)

2021. szept. 15. 06:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

9/10 anonim ***** válasza:

Májusban válaszoltam egy hasonló kommentre, meg most az elmúlt 2 napban azokra amiket írtak. Nem érzem annyira, hogy túl lett volna ez a téma tolva általam. Illetve picit aktuálisabbnak is érzem mint akkor, mert érzésre úgy tűnik, mintha most kezdenének ezek a videósok igazán befutni. Legalábbis hemzseg a nevüktől az az oldal (is) az utóbbi hetekben.

Egyébként ha már csak pár ember elolvasta, hogy nincs alapvetően szükség a szolgáltatásaikra, már akkor megérte kiírni ;)

2021. szept. 15. 08:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Köszönjük, hogy te is leírtad ugyanazt százezredik alkalommal!

Így van! Nagyon eredeti kritika és véleménykifejtés volt!

2021. szept. 15. 08:20
 13/21 A kérdező kommentje:

De, hiszen ez nyilvánvaló.

2021. szept. 15. 08:25
 14/21 anonim ***** válasza:
11-es. az a pár ember aki elolvassa az ótvar hosszú kommentjeidet, az amúgy sem vettem volna igénybe az ilyen gyökér youtuberek szolgáltatásait. pont azokhoz nem jut el az üzeneted akiknek szánod azt. ezért nem éri meg ezen lovagolni ennyit.
2021. szept. 15. 08:26
 15/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem tudom mi balyotok van a Boszéki Petyával meg a Tari Ádámmal szerintem ők a leghitelesebb, legeredményesebb szak testedzők magyarországon!

Én 2 hetente vásárolok Taritól 100 K ezer forint értékben személyes talélkozás lehetőséget is, mert bemotivál. Illetve naponta konzultálok vele edzés után skype híváson keresztül is mert meg kell beszélnünk hogy zajlott a progresszív overlódom edzés közben.

Használom a borszeki kuponkódot is a púr gold oldalon mert támogatni akarom vele a magyar testedzés földi helytartóját

2021. szept. 15. 08:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Jól csinálod Bástya! Így tovább! 😎

2021. szept. 15. 08:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tehát akkor te vagy az a srác, aki hetekig magáról írt ki kérdést, amiben állandóan a formádról, a válladról, a csipődről, a genetikádról kérdeztél, és mindenkit azzal fárasztottál beteges módon, hogy neked mennyire rosszul esik, amikor idegen kommentelők csúnyákat írnak neked hozzászólásban. Te ott be is vallottad, hogy mentális beteg vagy és többek között depresszióval küzdesz. Miért nem mész inkább kezeltetni magad egy jó szakemberhez ahelyett, hogy egyik megszállott témából átugrasz a másikba. Eddig "mi a véleményetek a formámról", most "mi a véleményetek Borszéki Péterről". Ez ijesztő!
2021. szept. 15. 08:31
 18/21 A kérdező kommentje:

Komolyan azt hiszed hogy itt rajta kívűl más nem ír ki ilyen kérdéseket?? Konkrétan ezekről a youtuberekről is pont azért írtam ki kérdést, mert látom hogy mindig ez a téma, mint a mit lehet naturalba elérni és mit nem...stb. :D

2021. szept. 15. 08:51
 19/21 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon nagy szakértő vagy, de a mentális zavar nem túl helytálló, nem gondolod? Ahhoz túlságosan képben vagyok önmagammal. Ez pszichés, arany barátom! Olyan brutálisan negatív vagyok, hogy inkább le sem írom, még a végén te is a kardodba dőlnél, mint ahogyan már oly sokan tették. :(

2021. szept. 15. 09:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
What the fuck?
2021. szept. 15. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!