Magyarázzátok már el hogy van ez? :D
9/10 anonim ***** válasza:
Májusban válaszoltam egy hasonló kommentre, meg most az elmúlt 2 napban azokra amiket írtak. Nem érzem annyira, hogy túl lett volna ez a téma tolva általam. Illetve picit aktuálisabbnak is érzem mint akkor, mert érzésre úgy tűnik, mintha most kezdenének ezek a videósok igazán befutni. Legalábbis hemzseg a nevüktől az az oldal (is) az utóbbi hetekben.
Egyébként ha már csak pár ember elolvasta, hogy nincs alapvetően szükség a szolgáltatásaikra, már akkor megérte kiírni ;)
Köszönjük, hogy te is leírtad ugyanazt százezredik alkalommal!
Így van! Nagyon eredeti kritika és véleménykifejtés volt!
De, hiszen ez nyilvánvaló.
Nem tudom mi balyotok van a Boszéki Petyával meg a Tari Ádámmal szerintem ők a leghitelesebb, legeredményesebb szak testedzők magyarországon!
Én 2 hetente vásárolok Taritól 100 K ezer forint értékben személyes talélkozás lehetőséget is, mert bemotivál. Illetve naponta konzultálok vele edzés után skype híváson keresztül is mert meg kell beszélnünk hogy zajlott a progresszív overlódom edzés közben.
Használom a borszeki kuponkódot is a púr gold oldalon mert támogatni akarom vele a magyar testedzés földi helytartóját
Jól csinálod Bástya! Így tovább! 😎
Komolyan azt hiszed hogy itt rajta kívűl más nem ír ki ilyen kérdéseket?? Konkrétan ezekről a youtuberekről is pont azért írtam ki kérdést, mert látom hogy mindig ez a téma, mint a mit lehet naturalba elérni és mit nem...stb. :D
Egyébként nagyon nagy szakértő vagy, de a mentális zavar nem túl helytálló, nem gondolod? Ahhoz túlságosan képben vagyok önmagammal. Ez pszichés, arany barátom! Olyan brutálisan negatív vagyok, hogy inkább le sem írom, még a végén te is a kardodba dőlnél, mint ahogyan már oly sokan tették. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!