Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Na tippeket kérnék, mikor...

Na tippeket kérnék, mikor zárnak a termek? Itt a az újabb hullám?

Figyelt kérdés

Lehet majd menni ezután is oltási kártyával? Elég a 2 oltás?

Vélemények?

2021. szept. 14. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Az a véleményem, hogy ne adjál ötleteket. Maguktól is ki tudnak találni elég hülyeséget 🙄
2021. szept. 14. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondta Orbán, hogy nem lesznek korlátozások, mert több a vakcina mint ahányan felvehetik még, bárkit beoltanak egy héten belül, így aki nem veszi fel az a saját felelőssége.
2021. szept. 14. 18:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Aha, holnap meg már lehet mást mond. :D

2021. szept. 14. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha mást is mond, engem már nem érdekel. Én beoltattam magam, eleget szívtam a korlátozások miatt, most már köszönöm, de nem kérem. Nem fogom betartani.
2021. szept. 14. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Baxhatod uto9lsó, ha bezárják majd mi lesz, betörsz ? :D

Lesznek itt még korlátozások, tavaly októberben volt annyi új fertőzött mint most . .

2021. szept. 14. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha lesz is korlatozas, szerintem csak azoknak akik nincsenek beoltva. Meg egy lezarast nem birna ki a gazdasag, es az emberek szellemi egeszsege sem.
2021. szept. 14. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
#6! Ezek szerint az oltatlanoknak jobb a szellemi egészsége 😂
2021. szept. 14. 23:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is lesznek! Én csak azért oltattam be magamat, mert már kib@szottúl untam ezt a bohóckodást ami itt megy már másfél éve. Semmi értelme nincs oltatlannak maradni és azért bonyolítani a saját életemet kitudja meddig, persze az oltás sem egy jó opció! Ezzel a szrral csak veszteni lehet.
2021. szept. 15. 06:31
 9/10 anonim ***** válasza:
#7: nem igazan tudtad ertelmezni amit irtam! Szerintem olvasd el ujra meg haromszor.
2021. szept. 15. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:
34%

#9! Azt írtad, szerinted csak oltatlanoknak lesz korlátozás.Aztán: Még egy korlátozást nem bírna ki az emberek szellemi egészsége sem.

Ezt írtad.

Ezek szerint az oltatlanoké elbírná, hisz náluk ez nem lenne szempont. Másik lehetőség, hogy az oltatlanokat nem sorolod az emberek közé.

Én tudok olvasni, te tanulj meg írni.

2021. szept. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!