Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudok hízni legalább 15 kgot...

Tudok hízni legalább 15 kgot év végéig?

Figyelt kérdés
Elkezdek tömegelni, most vagyok 180 cm 62,5 kg. Elég vékony tudom. Miket egyek és hányszor egy nap?

2021. szept. 5. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit hízni simán, viszont izmot felszedni biztos nem. Az úgy 3-4 év ha minden jól megy (ha izomba akarod).
2021. szept. 5. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon-nagyon jól csinálod a dolgokat, hatékony az edzésterved, célnak megfelelő a diétád és rendben van a regenerációd, akkor akár 3 kiló száraz izmot magadra tudnál építeni év végéig. Ez nagy teljesítmény lenne, tekintve hogy szeptember van. Én a helyedben ennek is örülnék, nagyon is. Viszont mivel kezdő vagy, és már a kérdésed alapján látszik, hogy nem vagy képben egyáltalán, ezért úgysem lesz hatékony az edzésed, nem lesz hatékony a diétád és nem lesz rendben a regenerációd sem. Ezeket a dolgokat most fogod megtanulni, jobb esetben. Úgyhogy decemberig úgy másfél-két kiló száraz izomnál többre én nem számítanék a helyedben. 15 kilót egyébként fel tudsz szedni év végéig, viszont ez zsírban és vízben fog feljönni, nem izomban. Elég egészségtelen hízás (tömegelés) lenne, úgyhogy nem ajánlom, pláne, hogy gondolom te sem a pocakod és a tokád méretét szeretnéd növelni, hanem mondjuk a hátadét.

Az meg, hogy mit egyél és hányszor, az egy végtelenül általános, megválaszolhatatlan, céltól függő, egyéntől függő kérdés. Ne vesztegesd el a kezdő hónapjaidat arra, hogy nulla információval, gyakorikerdesek.hu kommentelőitől származó bullshitekre és hitvány YouTube videókra támaszkodva elkezdesz barbárkodni a konditeremben és a konyhában. Inkább keress fel egy személyi edzőt, egy JÓ ÉS PROFI személyi edzőt (még ha drága is, megtérül), aki egyénre szabottan, megismerve a jelenlegi formádat, fejlődési sebességed, genetikádat, anyagcserédet, szokásaidat, erősségeidet, gyengeségeidet összeállít neked egy jó étrendet és egy jó edzésprogramot.

2021. szept. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!