Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire figyeltek oda az...

Mennyire figyeltek oda az étrendre?

Figyelt kérdés

#étrend #étrendfontossága
2021. aug. 23. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Nagyon, szinte grammra pontosan számolom a kalóriát és a makrókat.
Nagyjából számolgatom és figyelem, de nem grammra pontosan.
Közepesen, eszek sok féle dolgot ,de próbálok minél több fehérjét bevinni
Csak a fehérjére figyelek.
Semennyire, eszek mindent és izmosodok.
33 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egészségi állapotom miatt szükséges odafigyelnem az étkezésemre. Ezt meg is teszem, de nem az itteni fogyókúrás kérdés miatt.
2021. aug. 23. 20:32
 2/7 anonim válasza:
100%
Yaziót használok
2021. aug. 23. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Yazio tényleg jó, én is azzal nyomom😃
2021. aug. 23. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb semennyire es igyis versenyeztetni akartak 😀 mikor grammoltam vagy fel evig akkor mindenem eres volt brutal szaraz. De most igy is kockas a hasam h szarok ra csak edzek meg eszek ami jolesik. Sztem genetikan mulik.
2021. aug. 23. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Kolbász szalonna tojás, bármi jöhet
2021. aug. 23. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó hát akinek ilyen genetikája van annak tényleg felesleges, de pl. én ha nem figyelek már 1-2 félrezabálástól zsírosodom...
2021. aug. 23. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még most grammra (nyilván így sem lehet teljesen pontos). Azt már bőven elértem, hogy amúgy ha nem méregetek(mostanában pl nyaralás), akkor is nagyjából tudom, hogy mennyi az annyi. Viszont mivel én úgy fogyok, hogy heti 5-6x kondizok és főként az erősítésre és izmosodásra koncentrálok, ezért fontos nekem, hogy megtaláljam azt a keskeny mezsgyét, amikor még kalóriadeficitben vagyok, de a makróim célnak megfelelelő arányban és mennyiségben maradnak, és túl keveset se egyek. De mivel nem akarok atesni a ló másik oldalára, ezért ha úgy adódik, vannak napok, amikor nem számolgatok, meg ugye csaliétkezések is, amikor szintén elengedem aznapra a számolást. De úgy 90%-ban figyelek a pontos bevitelre.
2021. aug. 24. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!