BioTechUSA Beta Alanine 90 kapszula szedése jó így?
Figyelt kérdés
napi 4x szedem , itt 2 hét mire feltölt, utánna szedhetem folyamatosan vagy pár hónap után érdemes pár hónap szünetet tartani?2021. aug. 13. 13:07
1/4 anonim válasza:
Ezt a "feltöltéses" baromságot most ráhúzták a béta-alaninra is? Régen csak a kreatinnál nyomták ezt az ökörséget. Ez a feltöltéses metódus nem létezik, ez csak parasztvakítás. Szedd nyugodtan naponta négyszer néhány hónapig, aztán egy hónapot kihagyhatsz. Ha éreztél bármilyen pozitív hatást, akkor nyugodtan elkezdheted megint néhány hónapra, aztán megint egy hónap pihi.
Viszont az étrended mennyire van rendben, hogy béta-alanint tolsz? Szükséged van neked rá?
2/4 A kérdező kommentje:
az étrendem rendbe van ugy érzem, számolom a kaloriát is minden nap, edzés nap több pihi napom kevesebb a bevitel, kreatin , vitamin, omega 3 megy , edzés után szoktam cukrot bevinni fehérje csoki
2021. aug. 13. 14:48
3/4 anonim válasza:
Végre egy olyan kérdező, aki nem szalámis szendvics és rántott leves mellé akarja nyomatni a BCAA-italt.
Hajrá! Szerintem csináld azt, amit az első kommentben tanácsoltam.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, igen csak jót eszek , csirke rizs, hal, turó,fehérje csoki edzés után
2021. aug. 13. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!