Egyetértetek György tanító mesterünk meglátásaival?
"Train With Brain
Augusztus 2., 9:40 ·
Kimondhatjuk, hogy a magyar testépítés meghalt? Szerintem ki.
Végignéztem csak úgy kíváncsiságból azokon az oldalakon, amik velem együtt pörögtek anno. Én ugye abbahagytam (természetesen ez volt a legnagyobb veszteség a magyar testépítő világnak, LoL). Felnéztem a Builderre, január óta totál halott az is. Team Suleiman is már egy éve offos.
Orosz János 1 év után most tért vissza a csatornájára, és Noel Deyzel shortjait copyzza, ami amúgy jól is állna neki, meg nem is rossz ötlet behozni magyarul, ami angolul nagy sikert arat, de egy év inaktivitás után már nem fogja tudni visszahozni a csatornáját, annak annyi. Chris Ho is eltűnt.
A régi nagy nevek közül már senki sem aktív igazán, Kathi Béla, Csuhai János, Toldi Zsuzsi stb., mind eltűntek a rivalda fényből, aktív versenyzésből. Az egyetlen, aki most ráadásul egészen jó tartalmat is csinál, az Bereczki Krisztián. Nem bírtam régebben túlzottan, de most jó irányba megy, ő is a nyugaton látott stílust hozza, őszintén beszél szteroidhasználatról, mindenről, nődögél a Youtube csatornája, a nézettsége is egész szépen alakul.
De kábé ennyi. És amikor ezt látom, mindig arra gondolok, mekkora űrt tölthetnék be egy esetleges visszatéréssel, főleg hogy stílusban én eleve azt hoztam ösztönösen, ami tőlünk nyugatabbra is megy és működik, és sokan a mai napig hiányolják a tartalmaimat. De engem már nem érdekel ez az egész világ, talán majd valaki más egyszer majd él ezzel a lehetőséggel, és felfuttatja magát.
Bár őszintén szólva nem is érzek túl sok energiát a magyar fitnesz világban, ami furcsa, mert nyugaton töretlenül megy még ez a dolog, csak az arculata változott meg az egésznek."
György annakidején kinyilatkozotta számunkra, hogy Suli surizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!