Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a forma hozható natúrba?

Ez a forma hozható natúrba?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem igen, de azok a vastag erek árulkodóak, hogy nem az.

2021. aug. 9. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Semmit nem latni a formából.
2021. aug. 9. 09:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan vastag az az erezet, kisebb embereken is láttam már ilyet.

Azt nehéz megmondani, főleg ruhában, hogy ő natúr-e, vagy nem, de el lehet érni ilyet. Amúgy egész arányosnak néz ki, vállak, meg csuklya sincs elszállva, amennyire látszik.

2021. aug. 9. 09:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Bicepsz külső részén ilyen "vastag" eret többnyire csak koxosokon látni. Natúrba alig látszik valami, ha fullra lediétázol akkor is csak ilyen hajszálérhálózat van, ami a képeken szinte nem is létszik, csak közelről.
2021. aug. 9. 09:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Genetikai dolog. Csomó embernél csak az egyik bicepsz ennyire eres. (a képen is úgy néz ki) Máshogy alakult gyerekkorban az izomnövekedés, meg az érhálózat kialakulása, aztán így álltak be az erek.

Van aki amúgy abszolút nem eres, bicepszen lévő ér meg tökre kiduzzad. Most hirtelen a Nadal jutott eszembe, neki van olyan ér a kezében, mint egy bikakábel.

2021. aug. 9. 09:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen ez is igaz. Lehet azért gondolom így mert nekem ez az ér jön elő legutoljára.

2021. aug. 9. 09:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Jó de azt is tegyük hozzá, hogy esélyes hogy Nadal is koxol... XD

2021. aug. 9. 09:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez még belefér hogy natúr lehet esetleg. De genetika kérdése hogy ilyen test legyen.
2021. aug. 9. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fele ekkora vagyok, mint ez a faszi, de kinn vannak ezek az erek.

Mondjuk azért azt is tegyük hozzá, hogy az úriember szakmájában nem ritka a cuccolás. :)

2021. aug. 9. 09:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Erről beszélek, 90% hogy nem natúr.

2021. aug. 9. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondom, az emberke nem biztos, hogy natúr, a forma akár lehetne natúr. De ami látszik, az egész arányos, nincs ezzel baj.
2021. aug. 9. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!