Testépítő barátaim, mi a civil foglalkozásotok, valamint mi a végzettségetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 11:07
21/26 anonim válasza:
Kérdező. De,
például itt van egy európai bajnok testépítő aki trollkodni jár ide.
Amúgy viccet félretéve. A testépítés a komplexusos emberek sportja. Sőt még csak testépítőnek sem kell lenni. Általánosságban akiket egy egészséges mérték felett jobban foglalkoztat a saját és mások külleme, azoknál valami nincs rendben.
22/26 A kérdező kommentje:
Te mit dolgozol utolsó?
2021. júl. 28. 21:19
23/26 anonim válasza:
Na meg azokkal sincs minden rendben, akik azokkal foglalkoznak, akik magukkal foglalkoznak. Rövidebben: irigység, frusztráltság, gyávaság, önútálat. "Dögöljön meg a szomszéd tehene" szindróma. Nemhogy kigyúrná magát, inkább azt kívánja, hogy mindenki legyen gizda és szerencsétlen
24/26 anonim válasza:
23#
Magamhoz képest kigyúrtam magam, de attól még szerencsétlen maradtam. :) :(
25/26 anonim válasza:
@24, tudtam, hogy trollkodsz csak:) Mindig az első megérzés a jó. Mind1, akkor is vannak olyanok, amit írtam, még ha te nem is tartozol közéjük:)
Te vagy az az európabajnok testépítő?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!