1/9 anonim válasza:
semmit
remélem nem pénzért árulja
2/9 anonim válasza:
Ez még nem a teljes terv. Gondolom, van benne progresszió, de azt már nincs részletezve. Egyébként évekkel ezelőtt vásároltam tőle edzéstervet, de így visszagondolva túl sok értelme nem volt. De persze, hogy nem lesz egy sablonnak semmi ertelme, amit, ha bárki letölt, legyen az kezdőtől haladóig, ugyanaz van előírva. Bár, alapvető hibák is voltak benne, hogy egyet említsek, túl sok felhúzás, felhúzás variáció szerepelt benne, ami már első hónapban úgy odavagott az amúgy egészséges derekamnak, hogy 1 hetig szarni is fájt. 😅 Szóval, ez 12 ezerért letölthető edzésterv konkrétan egy vicc volt, de amúgy hasznos információkat ad át a népnek a srác, és hasznos tag ebben a mára már undorítóvá vált iparban.
3/9 A kérdező kommentje:
Ezt ő végzi
2021. júl. 28. 07:08
5/9 anonim válasza:
Mit kéne gondolni?
Én mast csinálok masképpen.
Működik mindenféle terv , csak meg kell találni azt ami neked megfelel.
6/9 anonim válasza:
Azért jó nagy kutya vagy hogy vettél tőle egy edzéstervet és ezt kiposztolod a nagyvilágba ingyen.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem, ezt egy videójába mutatta, hogy Ő ezt csinálja.
2021. aug. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!