Mi a véleményetek Tari Ádám új videójáról?
Nem követem a gyereket, mert eddig se volt szimpatikus, de feldobta a youtube, mondom mi a fa.. ez. Belenzetem, hát nem kellett volna. :D
Nagyon szánalmas. Próbálja leplezni a farokméregetést azzal, hogy dicséri Jeff genetikáját, de nyilvánvalóan arról szól, hogy "én naturálként jobb vagyok, mint az imádott Jeff-etek, aki tuti koxol". Persze ezt is passzív agresszív töltött kérdésként írja, leírni nem meri, hogy Jeff tuti koxol, nézőktől várja a választ.. vicc :)
Ráadásul mindezt úgy, hogy kikukázott egy 2013-as(!), tehát 8 éves videót Jeffről. Mi értelme ennek? Mindjárt kikeresek egy képet Big Ramy-ről amikor kisgyerek volt aztán feszítek, hogy mennyivel királyabb a fizikumom. A sok hülye meg bólogat és csorgatja a nyálát.
ez a kölyök egy balfácán
és ha nézitek a videóit elég gyakran csal
pl kajakihívások, világ rekord 30 mp fekvőtámasz,...
sorolhatnám reggelig
mondjátok csak ez meleg?
nem akarok senkit se megsérteni aki rajong érte de most komolyan?
az én kommenteimet törli a srác a youtubeon
mert én is észrevettem amit a 4-es a babot amikor ette hirtelen eltűnt egy jó adag
írtam neki hogy tegye fel inkább a vágatlan felvételeket mert csal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!