Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valóban full naturál lenne...

Valóban full naturál lenne Valesz?

Figyelt kérdés

Komoly a forma, ha naturál, főleg ahhoz képest, hogy nemrég összébb volt esve kicsit, és 2 honap alatt összeszedte magát. [link]

Ha belegondolunk, hogy ez kéne ahhoz, hogy pénzt keressünk, befizessuk a számlákat, együnk, és olyan életet éljünk anyagi téren, amire vagyunk, bármelyikünk fullentene ennyit. Nem?

2021. júl. 22. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Koxos
2021. júl. 22. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:

9: a hazudozást én se szeretem, de sajnos az a szomorú valóság, hogy ha kijelentenéd, hogy szúrod magad, akkor sok ember kinyomná a követést, nem venné a tápkiegedet/edzéstervedet, mert hát a cucctól lettél ekkora. Hiába értél el olyan eredményt ami cuccal is rohadt nehéz. Emiatt meg a tápkieg szponzorok általában azonnal megszakítják a szerződést és máris pénz nélkül maradsz. Szóval emiatt "muszáj" hazudniuk. Persze ha minden posztnál hangsúlyozzák, meg bizonygatják, az már elég gáz és értelmetlen.

Egyébként meg nem mindegy? A tanácsai ugyanolyanok akkor is ha naturál, meg akkor is ha nem. Te meg így is úgy is másféleképpen fogsz fejlődni, mint ő. Tegyük fel bemutat egy gyakorlatot, hogy ettől lett tökéletes a mellizma. Attól hogy naturál és igazat mond, lehet hogy neked szinte semmit se fog érni az a gyakorlat.

Meg ugye az se mindegy, hogy mennyire cuccozik. Van A ember akinek a béka segge alatt van a naturál teszto szintje és egy kicsit megtámogatja, hogy X értékű legyen. Van B ember aki naturál és a teszto szintje X+20%. Mindkettő ugyanolyan fizikummal. A-ra rámondod, hogy csak azért érte el az eredményét, mert koxol, B-t meg isteníted, hogy naturálon így néz ki. Ez se egészen "fair".

2021. júl. 22. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Ismertem valit szemelyesen mikor meg magyarorszagon volt es full natural, tisztelet tudo ember. Indoka se lenne szurni semmit, hobbibol uzi az egeszet.. eleg jo genetikaja van, de teny hogy bedurrantva van ez a kep es van rajta effekt. de valszheg neked soha eletbe nem lesz ilyen fizikumod
2021. júl. 22. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
23%
Full koximaxi a gyerek, de még így se cserélnék vele testet, az én genetikám, tapadásaim jobbak. De attól aránylag esztétikus ő is, csak kár tolni ezt a kamunaturál vonalat..
2021. júl. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!