Kissebb termekben, ahol kb. mindenki ismer mindekit lehet. De nagyobb termekben ha 10-ből 3 ember köszön az már jo arany.
2021. júl. 12. 22:39
3/20 anonim válasza:
Paraszt az átlag magyar sajnos.
2021. júl. 12. 22:51
4/20 anonim válasza:
Egy nagy teremben ahol jó eséllyel nem találkozol többet a másikkal miért kellene? (Pl. Lurdyban a Cutler)
Sokaknak az edzés az az idő amikor nem akar szocializálodni, köszönni, beszélgetni stb. Szeret ilyenkor magába fordulni.
Az a baj hogy valaki ezt beszélgetés inditónak gondolja és egyből "letámad", veszélyes nagyon :D
A kisebb termekben ahova legtöbbször ugyanazok az emberek járnak ott azért illik.
2021. júl. 12. 22:55
5/20 anonim válasza:
"Egy nagy teremben ahol jó eséllyel nem találkozol többet a másikkal miért kellene?"
Egy ezdőterembe jártok, úgymond egy közösség vagytok, azért illene annyit egy sziasztok mondani, ha bemesz egy öltözőbe.
2021. júl. 12. 22:57
6/20 anonim válasza:
Ha valaki nem köszön, az az ő dolga, ha te ezen felhúzod az orrod, az meg a te dolgod. Ez sohasem divat kérdése volt.
2021. júl. 12. 23:16
7/20 anonim válasza:
Szerintem se illik vagy elvaras, elvegre full idegenek vagytok. Bar eddig ahova jartom ott azert a tobbseg mindig koszont az oltozoben.
2021. júl. 12. 23:25
8/20 $$$$$ válasza:
Hát nállunk mindneki köszön. Nem egy nagy terem. De annyira nem is kicsi. Mondjuk eleg csaladias. Nem tudom mindnekinek a nevet. De szinte mindenkivel beszeltunk mar par szót.(alltalaban ugyan akkor jarok,nyilvan azokra gondolok akik akkor jarnak mint én). Meg ha kell segitseg segitunk egymasnak. Amugy szerintem a köszönés alap lenne. Ha bemesz egy boltba akkor is köszönsz az eladonak pedig nem ismered...
2021. júl. 13. 00:30
9/20 anonim válasza:
8# Attól hogy mindenki köszön, nem kötelező köszönni.
Végül is ha senkim se, miért köszönnék?
Csak mert ő is oda jár edzeni?
Attól még nem lesz ismerősöm.
2021. júl. 13. 07:04
10/20 anonim válasza:
Többség nálunk is köszön, a többi meg bunkó paraszt. Amúgy engem nem érdekel, azt csinál mindenki amit akar
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!