Ha már kaptam szteroidos kezelést akkor már nem számítok naturálnak?
Figyelt kérdés
Nem anabolikus szteroidot kaptam, hanem mast, mert azt mar nem használják a gyógyszeriaprban. A térdemmel volt valami baj, és arra kaptam.2021. júl. 11. 12:15
1/5 anonim válasza:
LOL
Ez troll kérdés? Te kortikoszteroidot kaphattál, aminek gyulladáscsökkentő hatása és szövet javító-gyógyító képessége van. Ennyi. Az izmaid növekedésére és a fejlődésére semmilyen pozitív hatással nincs.
"Koxosnak" az számít, aki valami olyan anabolikus szteroidot vagy hormonkészítményt használ, ami doppingnak minősül. Esetedben semmi ilyenről nem beszélünk.
3/5 anonim válasza:
Semmi koze a nagyobb mennyisegben bevitt anabolikus cucchoz.
4/5 anonim válasza:
Full koxos vagy, már nyomhatod élesben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!