Oltás után szerintetek menjek edzeni? (Lábazni) Nagyon akarok, de kicsit félek.
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a 2. oltást reggel 9 körül. Kicsit fáj a kezem, más tünetem nincs, de viszont nagyon akarok menni. Ha mondjuk elmennék csak lábazni, baj nem lehetne belőle nem?2021. jún. 18. 14:00
1/10 anonim válasza:
1. oltás után én tekertem 70 km-t, de a második után kidőltem. Szóval ahogy érzed. :D
2/10 anonim válasza:
dehogy lehet baj, én is edzettem ráadásul karoztam mikor megkaptam és semmi bajom nem volt. Az igaz hogy nem ajánlatos különböző okok miatt de semmi bajod nem lesz.
3/10 anonim válasza:
Dehogy baj. En hataztam meg vallaztam utana
4/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy agyra mennyit edzetek. Volt már valaha könyv a kezetekben, úgy értem, nem kezezésre meg lábazásra, hanem olvasásra használva?
6/10 anonim válasza:
Lol eltevedtel aktakukac. Am mi koze a 2nek egymashoz vagy te csak 1 dolgot tudsz csinalni? Felsofoku vegzettsegem van, szeretek olvasni is, de adtol meg heti 5x odabaszok a sulyoknak
7/10 anonim válasza:
Lol utolsó, többszörös magyar bajnok, ezen kívül európa bajnok valamint több nemzetközi versenyen (testépítés 90-) dobogós helyezést értem el. Attól hogy gépészmérnök vagyok, a formám hidd el százszor jobb mint a tiéd😉 Csak úgy megjegyzem, felnőtt fejjel végeztem a mérnökit, munka mellett (fizikai) nem anyuci tolta a seggem alá a dolgokat. Ne legyél tipikus (agyatlan) gyúrós, inkább tolj egy szuperszettet, több értelme van mint az itteni trollkodásnak
8/10 anonim válasza:
szerintem rögtön oltás után nem kéne edzeni
9/10 anonim válasza:
pofa be uccsó :D húzás van lefele a terembe
10/10 anonim válasza:
Nekem rohadtul fajt a vallam utana 2-3 napig, de en masnap edzettem mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!