Collagént, illetve fehérjét viszek be egy nap por formájában. Milyen vitaminokat ajánlanátok mellé? Illetve a collagén és a fehérje fogyasztható egymás mellett?
Miért ne lehetne együtt fogyasztani? Azt vágod, hogy a kollagén is fehérje? Ha nem, akkor nem tudom minek fogyasztod...
A kollagén egy egyszerű, strukturális fehérje. Miért ne fogyaszthatnád a fehérje poroddal, ami feltehetőleg tejsavó?
Az, hogy milyen vitaminokra van szükséged, az egyénfüggő. Az én életmódom és vérképem alapján nekem bőven elég C-vitamint, D-vitamint és Omega-3-at szednem. De valakinek szüksége van B-komplexre is, E-vitaminra is, A-vitaminra is. Kinek mi. Ez teljesen egyénre szabott. Keress meg egy táplálkozási tanácsadót, ő tud neked egyéni tanácsot adni. Mindenesetre egy multivitamin készítménnyel valószínűleg nem lőhetsz mellé. Többet ér, mint a kollagén.
Diétád milyen? Rendben van? Csak mert addig nem nagyon érdemes kollagént és a fehérje port venned, amíg nincsen egy egyénre szabott diétád.
A kollagén is fehérje de egy fehérje peptid. A kettő azért nem teljesen ugyanaz.
Fogyasztható egymás mellett. A kollagén mellé javasolt C vitamin szedése hogy segítse a felszívódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!