Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg itt tart jelenleg a...

Tényleg itt tart jelenleg a teljesítményfokozás az élsportban?

Figyelt kérdés

Pár kérdéssel lejjebb olvastam egy választ, ami nagyon elgondolkodtatott.

Én még pár évvel ezelőtt leragadtam ott, hogy van pár tabletta ha valaki beszedi, izmos lesz, és ennyi.

Erre elolvastam ezt a választ, hogy ma versenyeken ezt csinálják, azt se tudom mik ezek,ezért nem kell csodálkozni, ha valaki világversenyen jó eredményt produkál?

Itt a válasza az embernek, nagyon elgondolkodtató.

''Szia kérdező!

Atlétikával foglalkozom, versenyszerűen, de külföldön élek.

Tegnap válaszoltam egy teljesítménynövelős kérdéshez, bemásolom ide is.

Csak hogy lásd, igazi jó futás teljesítményt szerekkel érnek el.

Senkinek nem javaslom, még kipróbálni sem!Ez a dolgok jó, ha megmaradnak az igazolt sportolóknak.

De legalább látod, ha valaki jól akar futni, annak ára is van.De senki ne kövesse ezt a példát!

Itt a válaszom, bemásolva.

''Egyik sportágban versenyzek.Itteni tapasztalatimat írnám le.Németben élek, versenyek miatt költöztem ki.Itt szteroidokat, csak a hobbi sportolók használnak.Itt válik el a profi szint.Profiknál a belépés általában egy növekedési hormon kúra.Elég alapot ad,izületeket megerősíti, zsírt lekapja, izom regenerációt javítja.Később attól függően milyen sportágban nyomod, specifikus anyagot keresnek neked az edzők.Sokat nem szeretnék erről írni,mert ezekért még itt is fizetni kell, ha valakitől tanácsot akarsz kérni.

Mgf,vagy igf az alap sok úszónál, állóképességi sportolónál.

Bicajosok futók a növekedésit Epo-val kombinálják, a két szer iszonyatosan hat együtt.

Ha már van pár versenyeredményed, edző lát benned fantáziát, akkor jönnek komolyabb stack-ek, amik odaraknak úgy, hogy azt hiszed supermen vagy.

pl egy alap stack egy igf vagy sima gh peptid,+gw 1516+sr 9009.

Túl vagyok pár ilyen kombón, amit ez csinál, nem lehet leírni.

Sima eb vagy vb csúcsot tudsz vele futni, vagy úszni.Komolyabb stack-eknél általában andarine vagy ostarine megy mellé, ibutamoren kapszulákkal.Akik jelenleg eredményeket hoznak, ezeket a szereket szedik, de mivel ezekre már szűrnek a laborok, lehet kapni molekula módosított szereket, mivel egy vagy két molekulát átraknak a vegyészek, nincs az a teszt, ami kimutatná.Akiket ismerek, a gw1516 és sr 9009 molekulamódosított készítményeit szedik, kivétel nélkül.Azt hogy mellé mit tolnak még, egyéni és edzői döntés.''

2021. máj. 15. 12:31
 1/1 anonim válasza:
Azért azt be kell látni, hogy a világ élvonalában genetikailag áldott emberek leledzenek legfőképp. Nem mindegy, hogy miként reagálsz ezekre a szerekre, milyen az alap testfelépítésed és hogy mennyire bírod a kemény munkát. Mert kemény munka is kell ahhoz, hogy felnőjj az elvárásokhoz. Bár a szerek nagy segítséget nyújtanak, manapság ezek szedése csak "kiegyenlíti a harcmezőt". Mindenki arról indul, hogy tökéletesen be van lőve a stack, amit szednek. Ez egy rendkívül komplex probléma. Az egészséged megőrzése, a teljesítmény és a rengeteg pénz, amit a szponzorok beléd ölnek. Ezeknek mind meg kell felelni és nagyon, de nagyon nehéz. Nagyon kevesek bírják. Mert letolhatod a mittomén, 10k kalória kajádat, szedheted a világ összes mozaikszavas szerét, de a világon mégis eddig ketten tudtak 500kg körül felhúzni. Vannak, akik "másképp vannak felépítve" és kitartás is kell. Más kérdés, hogy mennyire etikus ez a mai világban, de sztem az etika és a morál legkevésbé égető probléma ezeknek a gépezeteknek. Amikor egy sportoló letérdel egy himnusz alatt, miközben olyan ruha van rajta, amit 10 centért varrt össze egy gyerek az Isten háta mögött :D
2021. máj. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!