Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valakinek használ ilyen...

Valakinek használ ilyen alkalmazás?

Figyelt kérdés
Letöltöttem 2 napja a "beautiful breast workout"-ot és elkezdtem edzeni vele. Nagyon kicsi a mellem ezért kipróbálnám hosszú távra. Megéri? Tegnap óta valamit nőtt azért:)

2021. máj. 6. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lesznek a plasztikai műtéten kívül (ami eszedbe se jusson) semmitől látványosan nagyobb melleid, arra van esély, hogy kicsit szebben fognak állni, de csodát ne várj ettől. Az meg, hogy tegnap óta nőttek volna, fizikai képtelenség. Talán a kemény munka gyümölcseként te látod máshogy (mint ahogyan éhesen vékonyabbnak érezzük/látjuk magunkat), vagy közvetlenül edzés után be lehetnek durranva a vérrel megtelt izmok, amik ettől nagyobbnak hatnak.
2021. máj. 6. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen én he
2021. máj. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!