Hogyan és mikből lehet legolcsóbban kihozni egy 70-80g fehérjét tartalmazó turmixot?
Figyelt kérdés
Csak fehérjeporból nem akarom bevinni az egész 80g fehérjét. Tegyük fel 25-30g-ot tesz ki belőle a fehérje por, a maradék 50-60g fehérjét mivel egészítsem ki?
Mi a legolcsóbb dolog, amivel/amikkel össze lehet hozni egy ilyen turmixot?
2021. ápr. 22. 23:24
1/4 anonim válasza:
Legolcsóbban csirkemell/rántotta összedarálva. Szerintem nem igazán lehet értelmes dolgokból 50gramm fehérjét beledobni a turmixba amihez lesz is gusztusod.
De minek akarsz 80grammnyi fehérjét egyetlen turmixba belesűríteni? Gondolom nem edzel évek óta, szóval így látatlanban azt sejtem, hogy ez a napi fehérjebevitelednek több, mint a fele. Inkább szilárd formában kellene bevinni a nagy részét. Én tartanék attól, hogy a fele turmix csak átfut rajtam és a wc-ben landol.
2/4 anonim válasza:
Miért akarsz ilyen sok fehérjét?
3/4 anonim válasza:
Nem egy turmixból vagy 1 étkezésből kell fedezni a napi ajánlott fehérje mennyiséget.
4/4 anonim válasza:
Gondolom ez a napi adag fele kb. Ha van gusztusod meginni a csirkes tojasos zoldseges turmixot akk hajra csinaljak joparan.. inkabb eszek hust tojassal edzes utan meg letol9k egy normal feherjeturmixot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!