Szputnyik covid oltás után, szinte semmi mellékhatás esetén, hány nap után mentek edzeni? Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Oltás ellenesek ne írjanak. Köszönöm2021. ápr. 17. 21:10
1/7 anonim válasza:
Szputnyik 2. adagja vág haza mindenkit.
2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam. Köszönöm
2021. ápr. 17. 21:16
3/7 anonim válasza:
A szervezet ettől függetlenül dolgozik. 1 napot ha nincs gond utána mindenképpen várj.
4/7 anonim válasza:
Anyósom a Szputnyik első adagja után 5 nappal lett rosszul, akkor jöttek ki rajta a mellékhatások. Gyengeség, ízületi fájdalmak 3-4 napig.
De nem hiszem, hogy az edzés különösebben befolyásolna valamit, vagy szövődményeket okozna, hiszen ez nem a betegség, csak oltási mellékhatás, nincs tőle tüdőgyulladásod vagy ilyesmi. Ha rosszul vagy, úgysem edzzel. Ha jól vagy, szerintem csináld nyugodtan, legfeljebb egy hétig mérsékeld az intenzitást, ne hajtsd túl magad.
5/7 anonim válasza:
Inkább pihenj. Ne tegyünk már úgy, mintha mindenki élsportoló lenne ebben az országban. Ha kihagysz pár hetet, aztán meg lassan fokozatosan mozogsz nem lesz semmi bajod.
6/7 anonim válasza:
Szputnik 2. Oltás után kb 10 percel már kaptam is be a danabol adagomat, majd le nyomtam a 8x10 es szériámat 200kg.al fekve
7/7 anonim válasza:
Bármelyik oltás után edzeni....felelőtlenség. ez nem egy vitamin injekció....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!