Encikém szedte.Primobolone tabikkal együtt de külön külön is.
Ezek mellett a vinyó tabik mentek még neki, de attól már észrevettem hogy kicsit fickósabb lett, így négy hét után egyszerűen elvettem tőle, és mind megettem.
Ő nem tapasztalt semmit, de erezett lett, erősebb lett, pár kg izom jött fel rá.
De nem javaslom hogy szedd, mert a legjobb a csirke rizs kombó, a legtöbb izmot az hozza.
Ezt csak azért írtam le, hogy a natúr gyúrósokat ne bántsam meg.
Béla 48F
147kg
197cm
kar 55cm
erőemelő
2021. ápr. 15. 19:37
2/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, és használtam egy állítólag megbízható gyártó oxajat. Rövid idő után olyan érzékeny lett a mellbimbóm, hogy hason nem tudtam feküdni. Nyilván fel volt ütve, danabollal valószínűleg. Na, most gondold el, ha te nőként használsz valami más hatóanyagot, ami erősen androgen, mert oxanak hiszed. Hanyagold.
2021. ápr. 15. 19:53
3/12 anonim válasza:
Patikai oxa meg annyiba kerülne, hogy nem éri meg az a kis eredmény, amit hoz. Meg előbb juss is hozzá ehhez.
2021. ápr. 15. 19:55
4/12 anonim válasza:
Szia 3as.
Ibizán olyan patikai cuccokat árulnak, hogy el sem hiszed.
Amikor ott vagyok, mindjárt meglátszódik erőben, ha ottani cuccot tolok.
Itthon dokival kell feliratnom, mert hormonbeteg vagyok, inzulin, növit ír fel.
De ha kinn vagyok, ott más egyéb dolgokat is megszoktam kóstolni.
Amúgy spanyolból importolják a legtöbb és legjobb cumókat szanaszét európába.
Itt van pár elég jó gyógyszergyár is.
Béla 48F
147kg
197cm
kar 55cm
erőemelő
2021. ápr. 15. 20:00
5/12 anonim válasza:
Thaiföldre menyj ki és szerezz, máskülönben nem lesz jó, nem kell elhinni senki ajánlatát, egyiksem lesz jó. Legdrágább hatóanyag és általában winyó van benne, az meg nem igazán nőknek való.
2021. ápr. 16. 11:28
6/12 anonim válasza:
Nehez jot szerezni es draga. De ha sikerul akkor jol mukodik. Mellekhatas az mindenkinel mas mint mindennel kb... csak ugy tudod meg ha kiprobalod.. a koxolas mindig lutri
2021. ápr. 16. 12:33
7/12 A kérdező kommentje:
Versenyzesrol lenne szo
a beszerzessel nem lesz baj.
Inkabb ilyenekre gondolok,hogy hirtelen rosszul let ilyesmk
2021. ápr. 16. 17:11
8/12 anonim válasza:
Azt csak hiszed, hogy a beszerzéssel nem lenne baj. Minden laikus ezt hiszi, hogy ő tuti cucchoz jur, mert van annyira naív, hogy elhitessék vele. 😅😅 Komolyabb versenyzőknek sok esetben nehézségét okoz ez.
2021. ápr. 16. 18:04
9/12 anonim válasza:
8#as jól mondja, ha nem patikai, akkor az eléggé fake lesz.
Amúgy van olyan hatása, hogy asszem hányat, vagy elnyomja az étvágyat, pontosan már nem tudom, régebben olvastam, majd később utána nézek és leírom, hogy pontosan mi.
2021. ápr. 16. 19:36
10/12 anonim válasza:
Oxa kúra nem túl kifizetődő mert még a felütött is elég drága (nem tudod hogy melyik gyártó melyik szállítmánya van épp felütve, amúgy kb a piacon levő oxák 95%a szar), sokáig kell szedni, és eredményben alig hoz valamit. Persze ha lány vagy az más :) Legalont szedjél mellette biztos ami biztos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!