Folyékony vagy szilárd magnéziat vegyek folyékony vagy szilárd ? Melyiket miért ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 07:56
1/5 anonim 

válasza:

Ha engedik a teremben a használatát, akkor a folyékony praktikusabb.
2/5 $$$$$ 

válasza:

Én is a folyékonyt szeretem jobban. Amelyik teremben nem engedik oda en be se mennék😂. (Nevetséges, jo hogy lassan már a hangosabb levegővételért nem szólnak néhany helyen.) Van pár gyakorlat aminel nélkülözhetetlen.
3/5 anonim 

válasza:

Azért nem engedik mert sokan paraszt módjára használják. Otthagyják a szétszórt darabkákkat, amiket széthordanak az emberek, és a gumiszőnyegről elég nehéz rendesen leszedni.
Kedves kettes. A nagy arcoddal gondolj bele abba, hogy rengeteg ember jár egy terembe és a tisztaságért szabályok kellenek. Mert igen, sok drogos, alkesz, strici, roma (tisztelet a kivételnek!) aki futtat stb jár oda, és tojik az alapvető emberi dolgokra. Sok helyen a súlyokat sem rakják vissza. Vagy ha vissza is rakják, akkor nem a megfelelő helyre. Nem ismerik a számokat? Őszintén? Tényleg van aki nem. És ilyen emberek is járnak a termekbe.
4/5 $$$$$ 

válasza:

Nagyon egyszeru. Meg kell figyelni és aki nem oda valo azt ki kell rakni. Ahova én jarok ott sose volt ebböl baj. Bár igaz ami igaz amiota virus van és atjöttek mas bezart termekböl azóta a kezi súlyzók nincsenek a helyen(pedig már parszor vissza rendeztük a haverokkal,az a baj sose latjuk hogy ki kezdi el össze vissza rakni.. A tulajt meg nem érdekli). De ez is meg fog szünni amint elmennek azok akik máshonnan jöttek.Regen sose volt ez. Viszont akkor is fent tartom azt amit mondtam. Bizonyos gyakorlatoknal a magnezia elengedhetetlen. Aki azt mondja hogy nem az nem dolgozik nagy súlyokkal. Nekem pl. izzados a tenyerem. Tehat nekem meg fekvenyomasnal is kell. De azt meg ki is birnam nélküle. De pl. a felhúzast nem (gurtni nelkül húzok). Tehat en tovabbra is azt mondom nem mennek olyan teremben ahol nem lehet magneziat hasznalni.
5/5 anonim 

válasza:

A kérdésedből ítélve még nincs tapasztalatod, úgyhogy a szilárdat. Kezdésnek kiváló lesz és olcsóbb. A folyékony szerintem haladóbb szint az sokkal jobban fed. Viszont ha súlyemelő versenyt nézel, még a hagyományosat használják, pedig meg kell fogni rendesen a rudat. A folyékonyat talán hegymászóknak fejlesztették ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!