Teljes test vagy osztott program vált be nektek jobban, illetve szerintetek most akkor melyik jobb?
Figyelt kérdés
Annyi információ kering már a neten, hogy az ember információs bőségzavarban van. A ti tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Pro és kontra jöhet, tudományozgatás, vita, okoskodás minden belefér. :D :D Előre is köszi.2021. ápr. 7. 18:08
1/6 anonim válasza:
Egyik se. Edz meg hetente kétszer minden izmot, oszd el ahogy akarod. Ha fontos a skill, akkor ne kétszer, hanem többször 3-5 alkalommal. Ha csak az izomntömeg számít, akkor elképzelhető, hogy 1 is működik, de kisebb izmoknál nem valószínű.
2/6 A kérdező kommentje:
2 éve edzek már, szóval a skill megvan, pláne, hogy nálam a szabályosság nagy hangsúlyt kap.
2021. ápr. 7. 18:21
3/6 anonim válasza:
Teljes test edzés szerintem akkor jó ha kezdő vagy/kevés időd van, de minden esetben osztott az optimális
4/6 anonim válasza:
Ja amúgy én brosplitre gondoltam heti 1 edzés/izomcsoporttal. Valamennyire el kell osztani szerintem is, a teljes testet én sem preferálom.
5/6 anonim válasza:
Nekem osztott, de sokszor szoktam teljeset is.
6/6 anonim válasza:
Csakis osztott. Foleg ha 2 eve edzel. Bar celfuggo.. de ha ki akarod gyurni magad ne huzd az idot teljes test meg ilyen 2 napos laza edzesekkel.. arra jo h fitt legyel, de megfordulni nemfognak utanad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!