Az emberek jobban tisztelnek mióta izmosabb lettem?
Figyelt kérdés
2 év edzés után arra lettem figyelmes hogy az idegen emberek kedvesebbek és jobban tisztelnek, de még az ismerősök és rokonok is.
Ti is tapasztaljátok ezt, vagy csak beképzelem?
2021. ápr. 6. 02:15
1/8 anonim válasza:
Attól hogy eszel még nem fognak tisztelni, és kedvesebbek sem lesznek. Vagy ha igen, akkor azért mert te változtál.
2/8 anonim válasza:
Azért kedvesebbek, mert bejössz nekik.
4/8 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a sportolástól magabiztosabb lettél, ezt érzik az emberek.
5/8 anonim válasza:
A tartásod is megváltozik, egy punnyadt puding emberre mindenki máshogy néz, mint egy egészséges alkatú és tartású emberre.
6/8 anonim válasza:
Az én szememben igy is egy senki vagy, hozzám képest még izmos se vagy, hidd el. Üdv, Dekaszuszi
7/8 anonim válasza:
6: Az az inzulinos hasú 40-es kokszos vagy?
8/8 anonim válasza:
Valakivel erőteljesen keversz kisfiam, se 40 es se inzulinos hasú nem vagyok 🙄 de ha már ilyen nagy szád van, mutasd a csoffadt formád, röhögjenek már a többiek is rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!